| BuUBBleS a întrebat:

Intrebare pentru fete:cum vi se par baietii sentimentalisti? Personal, cand citesc sau vad un film de dragoste care ma impresioneaza chiar daca nu plang sunt foarte trist. Multumesc. Astept cat mai multe raspunsuri:*

5 răspunsuri:
| ElenaSA a răspuns:

Sunt baieti sensibili, care nu inteleg framantarile sufletesti ale celorlalti. Important este ca ca aceasta latura afectiva sa fie insotita si de cea actionala, sa ofere ajutor celor care au nevoie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt ok atât timp cât nu exagerează.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foarte draguti!-atat timp cat nu exagereaza-desigur!

| Kidutzzzaaaaa a răspuns:

Sunt unele fete care adora baieti asa ca tine, pentru ca chiar le pasa si o sa se inteleaga, doar ca ai grija ca daca o sa fi prea sentimental o sa gasesti vreo fata care numai o sa isi bata joc, nu spune unei fete ca esti sentimental, prima data lasa sa vezi daca fata e si ea sentimentala si apoi o sa poti sa ii spui :*

| GeorgyyyBuaa a răspuns:

Acesti baietii nu se prea gasesc mi se par foarte draguti si stiu cum sa cucereasca o fata si stiu si cum sa ii vorbeasca frumos. dar cand sunt cu o fata trebuie sa o cunoasca foarte bine indiferent daca e dragoste la prima vedere ..pentruca unele fete sunt parasute si vor sa profite de baietii si trebuie sa fie grijulii cu fetele oricum sunt sigura ca se descurca.