| An0N1M a întrebat:

Intrebare pentru fete:cum vi se pare voua ca trebuie sa fie baiatul de care sa va indragostiti?

Răspuns Câştigător
| DeniiiD a răspuns:

In primul rand sa-l cunosc foarte bine. Sa fie persoana energica, dar in acelasi timp si calma. Sa arate bine, dar sa fie si destept. Sa fie tipul de persoana cu care pot vorbi orice. Sa simta gluma si sa nu se supere din orice prostiehappy.

3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Am observat, ca mai nou, a inceput sa-mi placa de baietii care au simtul umoruluihee hee. In acelasi timp, de cei care stiu sa respecte o fata, stiu sa se poarte cu ea, si sa o pretuiasca. In acelasi timp, cei fideli, si sinceri. Adica cei, care prefera sa-si recunoasca greseala in loc s-o ascunda cu o minciuna. Caci, stii si tu cum se zice, greseala recunoscuta e pe jumatate iertata! Cam atat, ar cam trebui sa aiba un baiat "perfect" pentru mine. O zi buna!happy

| Maruxx a răspuns:

Genul sportiv, atent, inalt si de preferabil blond

| patricia_8129 a răspuns:

Noi fetele in primul rand am vrea ca baietii sa fie sinceri cu noi asta eu zic ca este cel mai important dupa sa aiba un vocabular frumos un baiat la locul lui ma refer la faptul ca sa nu fie vagabont sa fie comunicativ si in final cat de cat sa arate bine pentru mine asta conteaza ultima data