Eu plec am un baiat cu ochii caprui si parul saten.
Imi plac si baietii cu ochii verzi si blonzi, sau cu ochii albastrii si blonzi :d.
Deci in niciun caz blonzi cu ochi albastri pentru ca pur si simplu ma sperie! Bruneti sau sateni, culoarea ochilor nu conteaza asa mult, important e ceea ce transmit cu ei, nu?
Bruneti cu ochii albastrifrumoasa combinatie nu? Sincer.niciodata nu sti de cine te indragostesti, fie el brunet, roscat, cu ochii verzi sau caprui
Xoxo(gossip girl)™
Intotdeauna mi s-a parut ca brunetii au ceva mai special..., asta pana in momentul in care m-am indragostit de un blond cu ochii verzi.
Cert e ca orice combinatie e speciala in felul ei.Nu se stie niciodata ce te poate "fermeca".
Conteaza mai mult daca iti place ce vezi in ochii lui, nu neaparat culoarea acestora.
Nu prefer baietii pentru culoarea parului si nici a ochilor! Prefer baietii inteligenti in primul rand!
Buna!`
Pai, intotdeauna mi-au placut baietii cu parul brunet si ochiii albastrii sau verzi.Aceste combinatii sunt incredibil de frumoase...
Bye!`:*
Eu ador brunetii cu ochi albastrii
Si desi nu ma dau in vant dupa blonzi sau dupa ochii verzi.sunt indragostita de un baiat blond cu ochii verzi
Ironic o_0
Dar asta demonstreaza ca pe este mai importanta persoana, nu "combinatia"
croissant întreabă: