Desi se spune ca faptele conteaza mai mult, am ajuns la concluzia ca e preferabil sa ii spun "te iubesc" sa auda, decat sa fac anumite chestiuni. Daca le observa e mare minune. Daca iti mai si multumesc, deja universul se intoarce!
Mie ca baiat mi-ar placea in primul rand de la o fata sa imi fie alaturi si al bine si la rau!
Foarte usor. In primul rand el stie ca il iubesc. Si. nu stiu... ii sunt alaturi cand are nevoie de mine... il ajut cu orice pot...
Numai bine!
Eu de exemplu de ziua prietenei mele cele mai bune i-am facut cadou o poza inramata cu noi doua si o felicitare amuzanta unde i-am scris niste vorbe din sufletelul meu si a spus ca este cel mai frumos cadou pe care l-a primit
Desi este ceva destul de simplu
Toti vor sex.astea sunt faptele.trebuie sa stati culcate in pozitia adecvata sexului. dragoste? dupa ce le dati tot ce vor ...se termina dragostea si intervine curiozitatea. asa ca ...la alta.asta la varste tinere.la varste mai mari daca nu implica, casatorie... e golaneala si curvie.adica o relatie serioasa. e relatie serioasa.celelalte...cum am spus.
kanajambe întreabă:
patrizia696 întreabă: