Da normal! sa-ti povestesc cum m-am razbunat pe ea. la sport avem un prof mai luat cu capu si care ne-a pus sa ne batem fete cu fete. eu's mai plinuta(nu grasa pur si simplu am pulpele mai dolofane.) tipa-i slabanoaga! iti dai seama ce i-ai facut! mult succes si tie!
O singura data, cu una careia nu ii placea fata mea si era lesinata dupa Stef(cel mai bun prieten) si credea ca eu stau cu el.Era turbata de gelozie, a zis ca ma bate, chestii
Bine nu s-a ajuns la asa ceva, m-a chemat sa ne vedem si m-am dus singura desi stiam ca e posibil ca mi-o iau pe coaja serios
Nu s-a intamplat nimic, am vorbit si i-am zis ca Stef e un super tip.Mult prea super pentru a termina 12 ani de prietenie intr-o secunda de nebunie
Pai am avut o fata pe nume X eram cele mai bune prietene din clasa 1. Apoi o trecut ani si ani pana am ajuns in clasa a 7-a.Eram complet diferite atunci. Ea o inceput sa steie cu baietii care se drogau, fumau.Eu stateam cu ceilalti prieteni din cartier. Ea dupa un timp se dadea smekera stiind ca poate sa ma "bata". Inca nu ne-am batut care sa zicem e mai "tare". O inceput sa ma ameninte, sa puna fete bla bla bla.Eu m-am razbunat pe ea in felul acesta:Toti prietenii din cartier au renegato, nu au mai bagat-o in seama.Asa ca ea o ramas cu amicii ei "drogati" si noi ne vedeam de viata noastra. Dar dupa cativa ani cand eram in clasa a 11-a am reintalnit-o si amndoua ne-am privit in ochi. ea regreta tot ceea ce facu-se, dar eu nu puteam sa o iert.Cam atat o fost...
chiftelutacrocanta întreabă:
alexandra2000ale întreabă: