Nu e vorba de a fi sau nu politicos.
Dar nu mi se pare potrivit.
O intrebi despre prieten doar daca sunteti intimi si aici ma refer daca vorbiti deschis despre cine sunteti voi, despre ce simtiti, despre visurile voastre.
E mai natural sa iti dai seama fara sa o intrebi.
In functie de cat de mult iti permite sa fii intim cu ea iti dai seama daca are sau nu pe cineva important in viata ei.
Se poate sa aiba un prieten dar totusi sa accepte sa iasa cu tine pentru ca te place mai mult si nu are planuri de viitor cu el.
Ar fi politicos sa o intrebi: "ai prieten?" Si dupa aceea dezvolti alte lucruri...
Chestia e ca, eu deja de un an țin legatura cu ea, adica vorbim, ne ințelegem bine, dar ea se intilnea cu un coleg de-al meu de clasa, dar nu știu cum, era mai mult parca un joc, adica nu sunt sigur de seriozitatea relatiei lor, PE CIND anul acesta, RAR ii vad sa vorbeasca...iar mie chiar imi place fata, fiindca EU ma ințeleg cel mai bine cu ea și imi place felul ei de a fi, desi nu m-am gindit de intilnire fiindca nu stiu EXACT ce crede ea despre mine si daca se intilneste/sau nu, cu ala! Fiindca cred ca trebuie sa stiu maca ceva despre parerea ei fata de mine...
PS: Nu m-am intilnit niciodata cu vreo fata.
Pai daca tie chiar iti place acea fata, ar trebui sa intri in vorba cu ea. Dupa ce va cunoasteti mai bine poti sa o intrebi daca are prieten. Indiferent de raspuns ar trebui sa accepti. Daca nu se intalneste cu nimeni, usor usor ai putea tu sa o inviti la un suc, ceva. Daca se intelneste cu cineva, nu e nimic pentru ca ai castigat un nou prieten.