Eu nu am fost nici la banchet, nici la balul bobocilor. Şi mama a încercat să mă convingă să merg dar nu i-a mers. Mie chiar nu îmi plac chestiile de genul...
Daca vrei sa mergi poti sa-ti faci un prieten/a si sa mergi cu persoana respectiva, nu e asa de greu sa-ti faci preteni noi, sau daca nu vrei nu te poate obliga nimeni.
Daca nu vrei sa participi (adica sa faci probe de impresionare pentru miss) atunci ii spun mamei tale ca nu vrei si ca este alegerea ta. Ea ar face ceva ce nu-i place? nu cred. Daca continua cu aceasta idee spune-i ca o sa asisti in calitate de spectator caci tu consideri ca nu-i locul tau pe scena si ca nu te-ai simti bine daca ai fi acolo. Nu te poate obliga daca tu ii explici clar ca nu vrei!
Da este destul de important.de ce sa nu mergi chiar daca nu cunosti toti colegii (ai o ocazie sa ii cunosti mult mai bine), si este o perioada minunata din viata fiecarui elev.Trebuie sa mergi si o sa vezi ce frumos o sa fie. te pup sper sa iti fi fost de ajutor(nu uita de fundita):*