| DudaYeah a întrebat:

Intrebare pentru fete : fetelor, daca ati avea un iubit, ce ati aprecia la el si ce v-ar deranja?

de exemplu :eu as vrea sa aiba simtul umorului dezvoltat, puterea fizica dar si cea intelectuala, sa ma iubeasca, sa ma protejeze, sa fie fidel, sa aiba putin timp si pentru mine, sa ii placa sportul, viata, sa traiasca in prezent nu in amintiri sau in vise, sa fie respectuos, sa nu fie vulgar, bataus, sa ii placa sportul, aventura si sa ma placa exact asa cum sunt: cu bune si cu rele.

si ce nu mi-ar placea: daca ar fi nesimtit, nepasator, vulgar, rautacios, prea serios, fricos.

apropo : credeti ca persoana dorita de voi exista?happy

Răspuns Câştigător
| nonsense a răspuns:

Eu apreciez la un baiat,in primul rand,inteligenta, apoi simtul umorului si limita decenta a acestuia.Mi-ar placea ca baiatul sa fie mai intelectual decat mine, deoarece eu nu sunt o persoana dominanta.Baiatul trebuie sa fie sigur pe el, sa stie ce vrea si sa fie hotarat. Apreciez toate astea.Ma deranjeaza cel mai mult lipsa de respect, de comunicare si eventualele vicii.
Nu stiu daca exista acest ''ideal'', dar ma multumesc cu ceea ce mi se ofera.

4 răspunsuri:
| Djlsghtnquuw a răspuns:

Deci asa vreau sa fie si prietenul meu.Dar nu sunt baieti perfecti in lumea asta, deci nu ar trebui sa avem mari asteptari.hee hee

| Liviu a răspuns:

Visati la fat frumos laughing
Baieti sunt vulgari majoritatea
Mi se pare ok e ceva normal in ziua de azi
Trezirea frate numai suntem in evu mediu
Peste tot e vulgaritate
Net, tv, la scoala pe strada?
Tu vrei sa fie genu sa nu injure cu tine de mana?
Viseaza mult si bine'
astea sunt vise de domnisoare' sau de crestere de evu mediu
Adica totusi frate e ceva normal asta' pentru unihappy
Dar nu mi se pare ok din 10 vorbe 9 sa fie injuraturi
Dar nici sa nu zica nimiclaughingnu e ok
Daca vreti fat frumos luativa un pampalau
Ala nici nu injura nici nu zice nimic
Doar aprobawinking

| DudaYeah explică:

Liviu, eu am zis ca asta e o intrebare pentru fete. tu ce cauti pe aici?raised eyebrows

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E as vrea sa aiba simtul umorului,sa fie blond, sa aiba ochii albastrii, bataus, sa ii placa fotbalul si sa ma iubeasca.
si acel baiat sunt sigura ca exizta