Subiectul meu preferat!
Eu procedez asa : camasile, tricourile speciale, hainele de scoala le pun pe umerase iar cele de starda pe rafturi. Daca am purtat o haina o pun intr-un compartimet separat de cele neatinse indiferent ca este inca curata dar hainele de pe strada aduna multe bacterii ce ar fi de preferat sa nu intre in contact cu cele calcate. Eu folosesc mult balsam cand spal hainele iar dupa le calc si dupa le dau cu spary pentru haine calcate si tot timpul au aspectul acela de nou.
Ideea e simpla nu trebuie sa ai multe haine pentru a forma tinute diverse, trebuie sa stii cum sa le combini intre ele.
Daca esti in clasa 8 recomand sa te imbraci cat mai casual si mai classy... Poti apela la vre 3 camasi mai elegante, o fusta tip creion nu ar strica, blugi cat mai elastici si comozi, pantaloni cat mai nude la culoare arata super dragut si am auzit ca se poarta. Incearca sa nu te impopotonezi cu multe accesori la scoala sunt de prost gust o pereche de cercelasi si un lantic fin. Incaltamintea trebuie sa fie foarte comoda balerini de aceia cu botul mai ascutit sunt absolut geniali, sandale gladiator ( cat este cald ). Evita actual look-urile la scoala gen blugii boyfriend sau toate prostiile alea de la HandM. Bafta.
Eu de obicei port camesi in carouri sau camesi scurte care se leaga de obicei cu blugi scurti sau lungi, mai rar pana la genunchi.Eu asta recomand si asta imi place sa port