Pai incearca cu crema depilatoare dar nu uita sa aplici dupa depilare o alta crema hidratanta
Sunt mai multe tipuri de epilare.Eu ma epilez peste tot ca altfel nu ma simt bineimi place sa fiu ingrijita.Prima vizita la salon si mie mi s-a parut aiurea dar am realizat ca nu are de ce sa-mi fie rusine deoarece asta este meseria lor, pana la urma de asta sunt platite ca sa nu mai vorbim de faptul ca ce am eu au si ele, plus ca nu trebuie sa te dezbraci de tot ca sa te faci intre picioare, poti ramane si cu chiloteii pe tine in cazul in care vrei sa te faci acasa.mergi la o farmacie si cumpara-ti o crema depilatoare si un gel ce se aplica dupa epilarePersonal prefer ceara
Poti folosesi bigul dar sa fie numai al tau ca sa eviti alte probleme. Eu prima data cu bigul m-am epilat si nu am avut nici o problema. Daca nu ai par mare pe pulpe nu te epila de pe acum.
Dar nu estti cam mica, nu crezi? Ce e chiar asa de mare? Nu mai pote sa astepte ca dupa aia o sa-ti para rau pentru ca crese mai mare mai gros si mai megru dupa ce il faci. Mai bine mai asteapta!
Pai ...nu stiu ce sa zic dar eu ma epilez acolo cu bigul si nu mi s-a intamplat nimic chiar mama ma sfatuit sa incerc pentru ca am parul brunet si ff des in cap.nu stiu ce sa zic daca u vrei sa incerci incearca, ...eu nu am patit nimic
dEutSa_8892 întreabă: