Nu sunt frustrat dar cind vad ca o fata sau baiat de 12 sau 13 ani spune ca moare de iubre dupa alta persoana apu mi se face rau. La 12, 13 ani n-ar trebui sa existe asa tip de probleme( asa cred eu)
Mda...Halal Iubire la 12-13 ani. E ciudat dar mie nu mi s-au incins hormonii Cand ii aud pe unii de pe site-ul acesta:"pai am un prieten de 3 luni dar acum mi-a dat papucii. Vreau sa ma razbun sau nu mai vreau sa traiesc! PS:am 12 ani". E aiurea. Ei chiar nu stiu ce e aia drgoste.Reveniti cu picioarele pe pamant si incercati sa va terminati studiile
La varstele astea apar hormonii. Ei declanseaza dezvoltarea de la copil la adult si de aceea omul trece print-o perioada numita adolescenta.La aceste varste se dezvolta corpul, dar si psihicul. Din cauza hormonilor incep sa se secrete celulele reproducatoare si asa adolescentii incep sa se simta atrasi unii de altii.La vastele pe care le-ati dat o relatie de iubire tine cam 2 saptamana o luna pentru ca este doar o faza trecatoare, pana ce nivelul hormonilor scade. Fetele nu vor sa sufere, ele sufera pentru le parasesc baietii, pentru ca s-au angajat intr-o relatie de scurta durata ele voind sa fie de viitor. Ele stiu ca sunt copii si nu vor sa traiasca cu respectivul, vor doar sa se distreze.Cam atat.
In final, nu vreau sa par nepoliticoasa, dar cred ca esti ca frustrat/a daca pui o asa intrebare.
E treaba lor.NU trebuie sa judecam pe nimeni duca cum este.Nu e treaba noastra si daca nu vrei sa auzi pur si simplu nu asculta...
Pff Pai probabil in perioada aceasta adolescentii simt nevoia de a incerca ceva nou, asta e clar.Si spun asta pentru. ca si eu sunt adolescenta.Nu e nimic rau in "iubirile astea adolescentine". cred eu In fine, asta e ideea:La aceasta varsta toti simtim nevoia de a experimenta ceva nou.
Iubirea asta e trecatoare, dar intr-un moment al adolescentei, te vei indragosti de un baiat/ fata.
Si eu trec prin aceeasi problema, iubesc un baiat care e mai mare ca mine cu un an, il iubesc extrem de mult si as fi in stare sa fac aproape orice doar sa fiu cu el, pe mess a vorbit cu mine mi-a zis unele lucruri care mi-au dat sperante, dar cand mi-am facut curaj sa vorbesc cu el a zis ca degeaba sunt simpatica, deoarece sunt plina de fite, ca il resping si ca nu vrea sa fie cu mine, pentru ca nu stiu sa iubesc sincer si asta m-a bulversat foarte tare si am inceput sa plang...
Nu stiu daca el chiar crede asta sau a spus-o doar sa ma faca sa plang, dar a reusit acum sper sa il uit si sa nu ma mai indragostesc asa de tare...
Si raspunsul la intrebare ta: Iubirea aceasta e degeaba, sentimentele simtite de adolescenti sunt doar iluzii ale inimi.
alessia întreabă: