Nu conteaza parerea celorlalti. Daca tu te simti bine asa, asta conteaza. Odata ce lumea vede ca pe tine nu te intereseaza parerea lor si nu te schimbi pentru ca asa vor ei o sa se obisnuiasca cu asta si chiar o sa te aprecieze.
Imi plac baieti cu astfel de frizuri.
Ca nu e ceva simplu.
Si daca iti sta bine. e perfect
Iubesc baietii cu genul asta de frizurisi asta iti da un aspect
1.modern
2.ingrijit
3.superb
Sunt frumosi cei cu parul aranjat asa.Asta le arata fetelor cat de mult i intereseaza pe baieti sa arate bine curti si aranjati.lA UNELE FETE LE PLACE.Si mie imi place...
Nu stiu parul aranjat astfel poate arata chiar foarte bine din punctul meu de vedere. Dar dupa descriile tale nu ne putem da seama cat de bine te caracterizeaza aceasta frizura.Eu nu mi-as putea spune parerea decat in cazul in care te-as vedea Cel mai bine ar fi sa iei in considerare opiniile prietenilor tai iar daca tu crezi ca iti sta bine, atunci asa e!
Arata f bine! La mine la bloc sunt f multi baieti cu acest fel de frizuri . Sunt si rockeri printre ei si le sta f f f f fain
Deci sunt atat de misto baietii cu aceste frizuri...cred ca sunt cei mai faini
De pinde daca u zici ca arati cool inseamna ca esti si dragut ti'neo tot asa uite giugiulina_giugiulina ydul meu
Foarte tare frezaa.Imi plac mult baieti cu parul asa cum ai descris uh. Dar nu Te lUa Dupa ceilalti care spunk esti ca un gay, daca tie iti place nu coneaza parerea altuia!
Foarte tare freza.Imi plac mult baieti care au parul asa. Dar sa nu te iei dupa toti ratati care iti zic ca arati ca un gay, daca tie iti place nu coneaza parereaaltuia!
anonim_4396 întreabă: