Cei glumeti si veseli.Cu chef de viata si mereu cu zambetul pe buze.Cand voi fi deprimata sa stiu ca am pe cineva cu speranta si putere langa mine. O seara minunata!
Glumetii si veseli ca sa stiu ca mai este inca o pers in grup
daca sta tristi si tacuti pui mei nu il simtca este cu noi
Depinde de băiat/De caracterul lui/De greutăţile ce îi apasă sufletul tot mai mult cu fiecare zi ce trece/Când iubeşti un băiat/Îl iubeşti aşa cum este/Pentru ceea ce este/Ca om/Fiinţă umană/Sufletul îl dorim la un băiat/Sau cel puţin eu..., personal
Bineinteles ca cei mai glumeti si mai veseli pentru ca ma fac si pe mine mai fericita. Cei tristi ma cam enerveaza...
Imi plac baietii glumeti si tot timpul happy.
Anul trecut am avut un coleg de servici care era mereu pus pe glume. Oricare fata iesea pe usa si dadea ochii cu el, ii zicea : "Cau." sau ii facea o plecaciune. Daca ii venea cheful, se punea pe dansat fara muzica, sau canta el (fals, dar ne prapadeam de ras).
Unui coleg mai mic de statura i-a zis odata: "Ce te umfli in pene ca cucu-n izmne?"
In timpul sedintelor suna fetele cu numar necunoscut, iar cea pe care o suna iesea afara ca sa raspunda. Pana cauta telefonul in poseta, el inchidea si nu-l puteam acuza de nimic.
Cat am ras anul trecut cu el n-am ras in viata mea. Din pacate nu mai lucreaza cu noi. Anul asta e mai trist fara el. ( Dar s-ar putea sa revina si sa lucreze din nou cu noi (abia astept).
Baietii tristi nu-mi plac de nici o culoare.
Cum adica tristi? Arata-mi si mie o persoana careia sa ii placa oamenii tristi.:pPinguinule
Evident ca fetele sunt atrase de baietii glumeti si veseli.
Depinde de stare. Uneori ii mai ok sa fie mai linistiti [nu neaparat tisti], uneori happy :->
AlexCOOL60 întreabă:
Andrei67y5 întreabă: