Chel,nu,in niciun caz,scurt,da, si lung, cam asa http://t3.gstatic.com/......tp?/images
Nu mă interesează, dacă îi stă bine. Dar am o slăbiciune pentru cei cu părul lung și cei chei
Eu una îi prefer mai mult pe cei cu părul lung, dar asta depinde f mult de stilul fiecăruia.
Sincer la mine nu conteaza aspectul fizic deci daca are ceva culrura si stie sa se comporte poate sa fie oricum
Mediu sau lung, dar sa fie un pare bine ingrijit si parul lung sa nu depaseasca de umeri ca atunci e grav nu prea imi plac cel cu parul scurt, iar chel in nici un caz O_o doamne fereshte! dar cel care imi place cel mai mult este cel mediu
Imi plac si baietii cu parul scurt dar mai mult prefer parul lung (asa cum era freza lui Justin Bieber inainte)
Pai, fiecare cu moda sa, unora le sta cu par lung, altora cu chilie :d depinde de forma fetei , mie imi plac baietii cu parul mai scurt si bina aranjat
Mie imi plac cei cu par scurt, toate fetele ma considera ciudata ele ii adora pe cei cu plete, eu nu ii suport, parca nu au foarfeca acasa sau nu au bani de tuns, bine asta e parerea mea, cei cu par scurt nu stiu par mai curajosi, nu stiu cum sa zic mi se par mai "răi".
Par lung cei mai dulci posibili, si daca mai au si niste ochi verzi sau albastrii sunt moartea mea
Heh, thx la toate dar nu pot da fundita caci acelasi raspuns a fost repetat dar oricum va pup pe toate =*
g4mma întreabă:
Liviuanonim întreabă: