Buna
eu am purtat sutien pe la varsta de 16-17 ani pentru ca nu aveam sanii asa de mari si ma incomodat sutienul, pana pe atunci purtam bustiere. Acum am 20 de ani, si cand nu am o bluza trasparenta si acum port bustiera pentru ca sutienul ma cam incomodeaza.
Daca ai nevoie de sutieni, mama ta nu are de ce sa rada de tine, e ceva normal sa porti care de ajuta la sustinerea sanilor ( la ora de sport e musai bustiera, pentru ca risti sa faci vergeturi, daca nu porti, sau porti sutien). Poti incepe cu un sutien fara burete sau o bustiera, esti adolescenta, nu are de ce sa rada mama ta.
Nu prea conteaza varsta la care incepi sa porti sutienul. Ai nevoie sa-l porti,fiind si normal, atunci cand ti se dezvolta sanii cat de cat. E si inestetic altfel. Sau poti sa alegi bustiera, dar ea nu o sa se potriveasca tot timpul. Poti sa-i spui mamei tale ca iti e incomod atunci cand alergi sau faci sport si ca te doare. Pare tras putin de coada, dar e totusi credibil, nu? Bafta
Eu cred ca ar trebui sa vorbesti cu mama ta si sa ii spui ca tiar place sa iti iei si tu unu