Nu sunt fata dar iti pot raspunde cat de cat bine ( cred ). Indiferent ca e genul bad - boy, genul funny, tipul intelectual sau romanticul fiecare fata vrea un baiat care are incredere in calitatile lui si care are una mai presus de toate, sa fie unic in felul lui, sa stie sa te faca sa te simti bine mereu si sa nu te plictisesti cu el. Fetele vor un baiat care sa le completeze. Trebuie sa fie si matur, dar si copilaros. Sa aiba un simt al umorului dezvoltat si sa aiba bun gust in orice. Trebuie sa stie sa fie atenti cu iubita lor dar sa stie si cum sa faca incat sa nu puna fata pe un piedestal. Trebuie sa o trateze cu egalitate, nici sa fie ea printesa dar nici sa o trateze cu dispret si indiferenta. Baiatul trebuie sa fie sincer si sa spuna ce are in minte. Daca ce gandeste corespunde cu ce vrea fata sa auda e foarte bine. Daca nu esti natural se observa si vei fi penibil.
Mie imi plac raraitsii.Baiatul ideal ar fi inalt, brunet, amuzant, sensibil, protector, inteligent si mai ales...rarait.
Nu inteleg ce e cu id-ul, dar oricum am sa raspund la intrebare.
In primul rand trebuie sa aiba simtul umorului.
Sa ne intelegem bine, si sa fim pe aceeasi miscare de unda.
Sa faca multe chestii interesante unde intra sporturi sau chiar anumite pasiuni!
Sa fie creativ.
Sa arate bine.bine, nu trebuie sa fie fat frumos pentru ca la el se uita toata lumea, dar sa fie ok, dar pentru mine conteaza mai mult psihicul.
Sa stie sa se distreze, dar sa fie si responsabil.
Mai sunt o gramada de aspecte, dar cand iti place un baiat inveti sa ignori defectele, si sa observi calitatile.
Sa faca multe chestii interesante unde intra sporturi sau chiar anumite pasiuni!
Sa fie creativ.
Sa arate bine.bine, nu trebuie sa fie fat frumos pentru ca la el se uita toata lumea, dar sa fie ok, dar pentru mine conteaza mai mult psihicul.
Mai sunt o gramada de aspecte, dar cand iti place un baiat inveti sa ignori defectele, si sa observi calitatile.
Si app de raspunsul Silviei, eu am fost cu un rarait, a fost foarte interesant, inca suntem f buni prieteni
Sa fie creativ.
Si apropo de raspunsul Silviei, eu am fost cu un rarait si a fost f interesant, si inca este ca am ramas f buni prieteni
Brunet...inalt, mumosz, cu gropitse, amuzant, sa tina la mine. Sa fie cel mai skumpel
Pai imi plac baietii glumeti, sensibili, inteligenti(nu am ce sa pot discuta cu cineva care nu stie nici macar cultura generala) imi mai place sa ma tachinezi cineva(el) in mod amuzant, sa vb sarcastic sa fim ciudata dar normali in lumea noastra! sunt sigura ca-ti vei gasi jumatatea! succes
Pai imi plac baietii glumeti, sensibili, inteligenti(nu am ce sa pot discuta cu cineva care nu stie nici macar cultura generala) imi mai place sa ma tachinezi cineva(el) in mod amuzant, sa vb sarcastic sa fim ciudata dar normali in lumea noastra! sunt sigura ca-ti vei gasi jumatatea! succes
Pai imi plac baietii glumeti, sensibili, inteligenti(nu am ce sa pot discuta cu cineva care nu stie nici macar cultura generala) imi mai place sa ma tachinezi cineva(el) in mod amuzant, sa vb sarcastic sa fim ciudati dar normali in lumea noastra! cel mai mult imi plac combinatiile de : par brunet si ochii albastriii, dar ma pot multumi si cu alceva. daca merita! succes!
Orice baieti care stiu ce vor, care nu isi bat joc de fete si care stiu cum sa se comporte cu ele in orice situatie.Aspectul are si el un rol, dar nu asa important ca ce e acolo "sus".
Cei inalti si frumosi, romantici, inteligenti, cu simtul umorului, protectori, cu un caracter foarte puternic.
Ce fel de baieti?
Lasand un pic deoparte aspectul fizic... sa fie inteligenti(nu-mi trebuie cine stie ce savant, pentru ca ma va plictisi.), sa aiba simtul umorului, cateodata ironic, cateodata gelos. Din punct de vedere fizic? Pai, cat mine sau un pic mai inalt, saten(brunet, se ia in calcul -> urasc baietii blonzi...nu stiu de ce.par modificati.), sa aiba un corp frumos(si nu ma refer ca sa fie sportiv de performanta)pur si simplu sa-mi placa mie. Fetele au gusturi diferite!
Nu exista un anumit gen de baiat care sa imi placa, insa au un plus baietii buni adica "baiatul mamii"
La inceput, sunt atrasa de cei timizi, dar mai tarziu descopar ca nu sunt pe gustul meu . Imi trebuie cineva cu un caracter puternic ca al meu, sa taca el deoarece mie imi place sa vorbesc muuulttt si cand ne contarzicem, sa puna el punctul deoarece eu nu am invatat cum se pune. Se pare ca am inceput sa descopar cateva din aceste calitati la cineva, acum sa vedem pe viitor...
Sa fie creativ.
anonim_4396 întreabă:
FricaMea întreabă: