Salut, stiu ca e pe lângă subiect dad te poate ajuta mult. Nu vreau sa te jignesc, sa iti spun de rau ci de bine, sa te ajut. Vezi, cred ca ai auzit ca tigarile nu sunt bune sau nu ai auzit dar vreau sa iti spun si eu si sper ca te va ajuta. Ideea este ca nu sunt bune deloc, iti poți strica plamani bla bla bla, da, adevărat dar ideea este ca hai sa ne gandim puțin la o chestie placere=suferință, suferinta=placere, ti se pare cunoscut? Vezi tu, cand faci ceva cu placere adica cum ar fi sa fumezi o țigară, iti poate aduce placere de moment si dupa suferință. Sala iti poate aduce suferință pe moment si dupa plăcere. Vezi tu, in lumea aceasta sunt multe chestii temporare si chiar nu merita, sfatul meu este sa nu mai fumezi ca na este temporara chestia asta si dai si bani degeaba pe ele. Ar trebui sa nu mai dai banii pe tigari si sa te lasi cu ele, gândeștete ca intr-un an poti face 7300 de lei doar daca nu dai banii pe țigări si ii pastrezi. Acuma nu prea stiu cat costa 1 tigara sau un pachet, doar am spus, gândește ca 7300x2=14600 de lei in 2 ani. Ai mult de câștigat. Poti sa iti cumperi ceva bun de ei si multe altele. Gândeștete ca toate aceste chestii sunt temporare dar Dumnezeu nu este. Daca alegi o viata cu Dumnezeu nu o sa regreti, pocainta este biletul spre rai si gândeștete ca rai ul este infinit dar si iad ul, in rai este numai placeri si numai bine, ti ar plăcea? Masina visurilor tale sa fie acolo, casa visurilor tale acolo? Nu sunt basme, este adevărat. Dar in iad este tot viata infinita ca si in rai dar in iad este cea mai mare suferință cum nu ti ai putea imagina si infinit vei suferi acolo. Alege sa te pocăiești, acesta este biletul spre rai. O sa vina un moment in care o sa se distruga tot ce ai, poate o sa mori si la judecata ce facem? Stam cu capul in jos si o sa ajungem in rai. Hai sa nu mai fie asa, hai sa fie bine, sa nu fim rușinați la judecata.
Salut, e normal, incearca sa tii mai mult fumul in plamani si nu sufla inspre ochi.
pam0pam întreabă: