Nu, produsele din oferta pentru reprezentanti nu intra in acei 180 lei. Comanda trebuie facuta de minim 180 lei din catalog. Sper ca am ajutat!:*
Esti reprezentant, imi poti spune te rog codul de la oferta, nu il gasesc niciunde.pot comanda acelasi set de 3 ori?
Spune-mi din ce campanie vrei sa comanzi si daca din catalog sau oferta de reprezentanti.
Campania 1\2013, pentru. reprezentanti, pagina 12
Fiecare reprezentant poate comanda un Ruj Perfect Kiss cu 10, 99 sau 4 cu 40, 00 lei. Oferta se aplica o singura data pe Reprezentant.
Pagina alaturata.
Uita-te pe site, acolo sunt si codurile monstrelor in sectiunea materiale utile.
Eu cred ca poti sa comanzi, dar totusi incearca sa comanzi cate vrei, iar daca nu poti, te va atentiona cand vei da comanda.
Am nevoie de cont, deoarece nu am.
Pai intra pe site-ul official : http://www.avoncosmetics.ro/PRSuite/home_page.page#/home, iar in dreapta sus, scrie login in contul tau AVON, apesi si sunt doua "pagini" si copletezi acolo unde scrie deasupra Nu esti reprezentant? Login aici. Ar trebui sa-ti intrebi coordonatoarea, deoarece ea te-a initiat in tainele afacerii AVON.
Si jos de tot in stanga scrie inregistreaza-te acum! Sper ca am ajutat
Daca am ajutat ai putea sa'mi trimiti cadou o fundita.