| Leptosome a întrebat:

Intrebare pentru toata lumea, deoarece nu vreau sa las de crezut ca generalizez: care este adevarata conceptie a baietilor asupra fetelor? Chiar le vad pe toate doar niste c#rve proaste? Repet, nu generalizez, de aceea sper sa raspunda si baieti. Funda

Răspuns Câştigător
| Anonymous95 a răspuns:

60-70% chiar sunt asa cum zici tu happy urmaresc anumite scopuri la baieti. Si sunt 2 tipuri de baieti. Unii care spun un singur lucru (ca TOATE fetele sunt asa cum ai zis tu) si ceilalti care spun ca unele sunt, iar altele nu sunt (aici e si parerea mea laughing ).

Deci sa stii ca nu le vedem pe toate asa happy

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Asa par multe si e adevarat pentru ca vor sa isi urmareasca interesele personale fata de victimele lor.

| mgtow a răspuns:

Nici eu nu mai stiu cum rezist sa le vad toata ziua pe drum, mi se face rau doar cand le vad cum vor sa atraga atentia prin vestimentatia lor.

| MariaStancu a răspuns (pentru mgtow):

Sa stii ca nu toate facem asa...

| mgtow a răspuns (pentru MariaStancu):

In viata ajungi sa crezi ca totul se termina si dupa aia oricat ar incera cineva sa spuna de bine e in zadar, chiar daca imi spui ca toate nu fac prostii eu nu mai pot sa cred ca exista fete cuminti; pentru ca raul acumulat din trecut ma face sa cred ca nu mai este acel bine care era inainte si uite asa exista persoane traumatizate care le dau dreptate cand zic ca fetele sant curve sau barbatii nesimtiti au dreptul sa o zica pentru ca asa se mai descarca din suparare.

| JustDeedee a răspuns:

Nu orice baiat e asa si nu toate fetele sunt c**rve. Exista si fete si baieti care profita de pe urma altuia... Asa au fost invatati de parinti. Daca parintii se comporta astfel, de unde sa fie oameni normali?!

| MariaStancu a răspuns:

Nu toti baietii sunt asa. Sunt unii care chiar le respecta si le apreciaza. altii care le vad doar ca pe niste persoane care unicul lor scop este sa satisfaca baietii si sa creasca copii... desigur sunt si altii mai cretini care vorba ta le vad ca pe niste c*r*e proaste. trist.

| BarbieDarya a răspuns:

Le-as da foc baietilor care cred asa ceva despre fete. Daca ar avea si baietii "de aia" ar fi cele mai mari c*urve pentru ca se gandesc la sex mult prea des.Ei sunt cei care isi bat joc de fete.