Heiiiiiiiiii.
Si eu sunt nascuta pe 8 septembrie
La mine a fost foarte complicat.
Deoarece NU vreau sa o fac acasa[ poate si pentru faptul ca stau la bloc ]. si pana la urma, tot la pizza mi-o fac
Cu vreo 10-11 prieteni apropiati, si cam atat.
Destul de scump.
Depinde ce comanda fiecare!
Daca vrei, si ai posibilitatea, o poti face undeva la padure, iti zic sigur ca distractia e garantata
Si e si mai ieftin
Sau acasa, daca iti convine ideea [mie, repet, nu-mi place]
In fine
Ps : CAti ani implinesti?
Kisses :*
La o cofetarie ceva, terasa, mai sunt atatea locatii "ieftine" nu numai MC.
sau de ce nu la tine acasa
Lma:* In primul raand:d
Mc? nu mi se pare asa de bine. Pizza e o idee destul de buna
Intru-un club sau bar. [ daca va lasa parintii]
Cate o bautura si gata. Faci cinste, asta e cel mai important.
Fa ceva diferit. Nu neaparat ca si colegii tai. La tine acasa, ar mai fi o idee.
Mult noroc. Sa ne pov cum a fost:d
>
Pentru ce sa faci tot la MC, daca acolo si-au facut ziua ceilalti prieteni ai tai?
Mai bine iti faci la o pizza, undeva unde nu este foarte scump si iti poti permite si poate data viitoare te vei gandi inainte pe cine inviti si undeBafta si La multi ani:*
Tu mai intai inviti si apoi cauti locatia? aici e problema mai intai cautai locul... apoi vedeai daca iti permiti acel loc.Atunci puteai sa faci 2 lucruri
1.Invitati prietenii apropiati(daca nu iti permiteai de mai multi)
2.Cautai alt loc unde e mai ieftin si iti chemai toti prietenii
Dar ma rog...in ziua de azi toti se grabesc sa se laude ca peste cateva zile e ziua lor...si asa intră in probleme din astea
Acum incearca sa vezi daca sunt ceva evenimente in orasul tau
Ieri au fost zilele Petrosaniului si a fost ziua cuiva si am fost la concert, bautura din plin de la magazin a fost super
Bafta si noroc altadata ai grija si planuieste din timp daca ai de gand sa iti aduci toti colegi nu e ceva de pe o zi pe alta(asta daca nu esti miliardar)
De ce nu mergeti la tine acasa? Comanzi cateva pizze de unde este mai ieftin, iei niste suc, va puneti un film si e mai ok, nu?
Nu imi place sa imi fac ziua acasa. pana anul trecut asa am facut si mereu ramanea un dezastru.
Cred ca cel mai bine e sa ma duc la pizza. nu sunt saraca si nici miliardara. deci imi pot permite, insa nu vroiam sa cheltui multi bani! mersi de ajutor.
Ms pentru urari si La multi ani si tie, patty32! Eu implinesc 13!