| Hiroshima a întrebat:

Intrebare >-- Raspuns >-- Fundita. Pe 8 septembrie (peste 2 zile) va fi ziua mea si nu stiu unde sa merg cu prietenii. M-am gandit la o pizza sau la MC. Toti si-au facut ziua la MC si as vrea si eu, insa e destul de scump pentru ca am invitat multi colegi. Nu stiu ce sa fac. straight face. HELP

Răspuns Câştigător
| patty32 a răspuns:

Heiiiiiiiiii. love struck
Si eu sunt nascuta pe 8 septembrie blushing
La mine a fost foarte complicat. laughing
Deoarece NU vreau sa o fac acasa[ poate si pentru faptul ca stau la bloc tongue]. si pana la urma, tot la pizza mi-o fac love struck
Cu vreo 10-11 prieteni apropiati, si cam atat. big grin
Destul de scump. thinking
Depinde ce comanda fiecare!
Daca vrei, si ai posibilitatea, o poti face undeva la padure, iti zic sigur ca distractia e garantata happy
Si e si mai ieftin big grin
Sau acasa, daca iti convine ideea [mie, repet, nu-mi placelaughing]
In fine big grin
Ps : CAti ani implinesti?whistling
Kisses :*

7 răspunsuri:
| freehugs a răspuns:

La o cofetarie ceva, terasa, mai sunt atatea locatii "ieftine" nu numai MC.
sau de ce nu la tine acasa thinking

| myha a răspuns:

Lma:* In primul raand:d

Mc? thinking nu mi se pare asa de bine. Pizza e o idee destul de buna
Intru-un club sau bar. [ daca va lasa parintii]
Cate o bautura si gata. Faci cinste, asta e cel mai importantlaughing.
Fa ceva diferit. Nu neaparat ca si colegii tai. La tine acasa, ar mai fi o idee.

Mult noroc. Sa ne pov cum a fost:d
>big grin

| patty32 a răspuns:

Hei scumpoooooooo! love struck
A venit si ziua noastra whistling
La multi ani! :*

| Kira9747 a răspuns:

Pentru ce sa faci tot la MC, daca acolo si-au facut ziua ceilalti prieteni ai tai?
Mai bine iti faci la o pizza, undeva unde nu este foarte scump si iti poti permite si poate data viitoare te vei gandi inainte pe cine inviti si undewinkingBafta si La multi ani:*

| Ady00pk a răspuns:

Tu mai intai inviti si apoi cauti locatia?happy aici e problema mai intai cautai locul... apoi vedeai daca iti permiti acel loc.Atunci puteai sa faci 2 lucrurihappy
1.Invitati prietenii apropiati(daca nu iti permiteai de mai multi)
2.Cautai alt loc unde e mai ieftin si iti chemai toti prieteniihappy
Dar ma rog...in ziua de azi toti se grabesc sa se laude ca peste cateva zile e ziua lor...si asa intră in probleme din asteahappy
Acum incearca sa vezi daca sunt ceva evenimente in orasul tauhappy
Ieri au fost zilele Petrosaniuluibig grin si a fost ziua cuiva si am fost la concert, bautura din plin de la magazin big grin a fost superbig grin
Bafta si norochappy altadata ai grijahappy si planuieste din timp daca ai de gand sa iti aduci toti colegihappy nu e ceva de pe o zi pe alta(asta daca nu esti miliardar) big grin

| ancutsa13 a răspuns:

De ce nu mergeti la tine acasa? Comanzi cateva pizze de unde este mai ieftin, iei niste suc, va puneti un film si e mai ok, nu?

| Hiroshima explică:

Nu imi place sa imi fac ziua acasa. pana anul trecut asa am facut si mereu ramanea un dezastru.
Cred ca cel mai bine e sa ma duc la pizza. nu sunt saraca si nici miliardara. deci imi pot permite, insa nu vroiam sa cheltui multi bani! mersi de ajutor.
Ms pentru urari si La multi ani si tie, patty32! Eu implinesc 13!