| TanteMarianne a întrebat:

Intrebare tulburatoare, ma scuzati:

Credeti ca pedeapsa capitală(aia cu moartea) ar trebui readusă?
Saptamana trecuta pe 13decembrie(cred) a fost cazul cu criminala de la metrou. Magdalena Șerban a avut doua atentate de crima asupra unor tinere,dintre care unul a avut un "succes" sangeros si lugubru.

Ce măsuri credeti ca ar trebui luate? Faza cu pedeapsa capitala mi-a venit pentru ca am citit pe Youtube niște comentari,care citez :"Ce tot căuta'ți scuze pentru ea? O vrem, moartă târfă posedată"
Jur ca ma sperie cocota asta de Magdalena Șerban.
Poate nu pedeapsa cu moartea, dar inchisoare pe viață, sigur.

Altă intrigă a mea este cum nimeni nu si-a dat seama de mintea criminală a acestei femei? Daca e sa stam pe gânduri in orice om se poate ascunde un criminal.
Voi ce credeti de toata faza asta?

2 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Credeti ca pedeapsa capitală(aia cu moartea) ar trebui readusă?
da,ai omorat un om,meriti moartea

ce măsuri credeti ca ar trebui luate? Faza cu pedeapsa capitala mi-a venit pentru ca am citit pe Youtube niște comentari,care citez :"Ce tot căuta'ți scuze pentru ea? O vrem, moartă târfă posedată"

ar fi prea multe de spus,si asa ca nu o se faca nimic,degeaba ne plangem noi,ca nu face nimic,bine aia a fost nebuna,poate ca nu era constienta de cea face,cine stie, nu poti controla toti nebuni,asta e adevarul,de unde poate stii statul cine isi ia tratamentul si cine nu? faza aiurea e ca devenim indiferenti,si ca nu ne pasa, acolo in statie nu era nimeni? ca asta a atacat doua femei,si nimeni nu s-a bagat,asta e aiurea,scimbarea pleaca de la noi, in loc sa ne plangem mai bine sa facem ceva

Altă intrigă a mea este cum nimeni nu si-a dat seama de mintea criminală a acestei femei? Daca e sa stam pe gânduri in orice om se poate ascunde un criminal.

nu poti sa citesti mintea unui om, daca eu acum ma duc sa omor pe cineva, poate cineva sa stie? bine ea avea un comportament deviant si violent, dar vezi tu de multe ori suntem nepasatori, indiferenti sau luam in gluma chestii de genul

faza e ca mai sunt nebuni de astia in libertate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.Nu cred ca pedeapsa capitala ar trebui reintrodus-a.Din perspectiva mea, inchisoarea pe viata e o pedeapsa mai dura si mai grea decat moartea.
"Moarta tarfa posedata"Eh, a omorat o femeie.Altii omoara zeci de oameni.Prim comparatie, se putea si mai rau.Un terorist nu e criticat la fel de mult cum e ea))
Ce sa cred? Nici macar n-am urmarit prea atenta cazul tipei, nu m-a prea interesat. Daca are o problema medicala, ar trebui ajutata.Si cam atat. Daca nu, pedepsita.Nu e ca si cum moartea ei ar alina durerea rudelor fetei omorate.