Depinde de gust, de inclinatia fiecarei persoane. Depinde si de care dintre cei doi este mai mare. Daca barbatul este mai in varsta, este in regula, caci o femeie are nevoie de masculinitatea, maturitatea si experienta sa. Daca femeia este mai in varsta si accepta o relatie cu un barbat mai tanar, inseamna ca are rabdare in primul rand si ca asa isi doreste. Dar aceasta este parerea mea absolut partinitoare. Important este totusi mediul in care au trait partenerii pana s-au cunoscut, valorile pe care le au fiecare si care nu trebuie sa fie diametral opuse. Pentru cel mai mare de ani, indiferent despre cine este vorba, este important sa nu se simta epuizat, lipsit de multe lucruri pe care le poate oferi partenerului. Dragostea tine de suflet, iar sufletul nu are varsta. Daca ai riduri pe fata nu mai esti capabil sa iubesti sau sa fi iubit? Exista relatii din interes si intre parteneri de aceeasi varsta. Eu cred ca indiferent de etatea celor doi, dragostea poate exista si povestea lor poate fi chiar superba. Numai iubire sa fie, dar impartasita.
Dragostea ARE vârstă. Cu cât e mai mare diferenţa, cu atât creşte diferenţa de mentalitate = mai multe probleme.
Există excepţii dar de regulă dragostea ARE vârstă.
Eu cred ca atunci cand esti mic...clasa a7a a8a e normal 1 an 2 diferente iar apoi cand cresti mi se pare normal cam pana la 5 ani...
Intre mie si iubitul meu sunt 4 ani diferenta de varsta. in prezent eu am 17 iar el 21, totul e ok, conteaza mult sa ai un prieten mai mare ca tine, o spun din propria experienta am avut un prieten cu care am fost 6 luni si era de seama cu mine, doar cu 3 luni mai mare si pot spune ca era aiurea. asta nu inseamna ca nu ar fi nici o problema daca iubitul meu ar avea 30 de ani iar eu 17... maxim 6 ani sa fie diferenta
Intradevar dragostea nu are varsta... dar sa fim seriosii nici ca Moni cu Iri sau mai era una de 48 de ani sau ceva de genu si tipu 19 ani si multi alti...Eu nu as fi de acord ca intr'o relatie sa fie mai mare diferenta de 10 ani. dupa mine maxim ar fi 10 ani.Bine pentur mine si prieten de maxijm 5-6 ani asa cred eu ca e mai bine aucm depinde.
Oricum cum ti'am zpus mai devreme dragoste anul are varsta dar are si ea limitele ei...Succes:*
Intradevar dragostea nu are varsta... dar sa fim seriosii nici ca Moni cu Iri sau mai era una de 48 de ani sau ceva de genu si tipu 19 ani si multi alti...Eu nu as fi de acord ca intr'o relatie sa fie mai mare diferenta de 10 ani. dupa mine maxim ar fi 10 ani.Bine pentru mine si prieten de maxim 5-6 ani asa cred eu ca e mai bine acum depinde de la o persoana la alta.
Oricum cum ti'am zpus mai devreme dragostea nu are varsta dar are si ea limitele ei...Succes:*
Nici eu nu cred ca dragostea are varsta, doarece eu sa zic asa eram indragostita si cred ca inca mai sunt putin de un baiat cu 4 ani mai mare decat mine diferenta nu este mare doar ca eu am 13 ani iar el 17.Chair nu conteaza varsta, pentru ca atunci cand iubesti vezi lumea cu alti ochi si crezi ca absolut orice este posibil.Deci dupa parerea mea dragostea nu tine cont de varsta
Conteaza ce varsta au cei doi, daca vezi pe cineva pe la 60 si ceva de ani cu cineva de 20 mmm.nu prea merge.si pe noi nu near interesa asta prea mult, daca vrei sa ai o relatie cu cineva mai mare decat tine, pana in 10 ani cam asa, dupa se cam complica.conteaza si varsta ta
Sincer eu cred ca dragostea nu are varsta, deoarece mama a fost casatorita cu tata, iar dupa 10 ani de casnicie au divortat. Timp de 3 ani mama a fost singura apoi la intalnit pe andrei (tata vitreg prezent) sau cunoscut bine si au avut o relatie fara obligatii pana anul trecut cand s-au casatorit si apropo am un fratior superb datorita acestei casniciii. (mentionez ca la inceput n-am fost de acord si am incercat sa ascund asta dar nu mia folosit la nimic)
Abh întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă: