| Andreea7000 a întrebat:

Întrebarea asta se adresează băieților. V-ar plăcea de o fata cu inaltimea de 1.58, care poarta ochelari( nu de baba, unii mai moderni), satena cu ochi căprui, e frumusica, invata bine, si e putin grasuta? Stiu ca intr-o relatie nu prea conteaza fizicul, ci interiorul, dar sa fim seriosi, si fizicul e important, mai putin, dar e.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aww scuze, n-am mai fost atenta la nickname si ai formulat si intrebarea in felul ala. laughing Tu ai pus o intrebare si cu masurile tale, mie mi se pare ok cum esti - daca chiar nu poti sa slabesti in zona abdomenului inseamna ca asa este conformatia corpului tau si trebuie sa-ti alegi hainele in asa fel incat sa-ti echilibrezi corpul - sa scoti in evidenta ce ai mai bun si sa ascunzi ce te deranjeaza ( daca exista ceva ce te deranjeaza )

Si ce zice Gretta cu kg mi se pare o prostie. Treaba asta cu "trebuie sa ai x kg la x inaltime" mi se pare sf. Eu am 160 si la 45 de kg ma sufla vantul. Acum am 60 de kg si sunt 95 65 95. Trebuie sa-ti placa ce vezi in oglinda, nu numarul kilogramelor e important. Oricum o sa mai cresti, o sa te dezvolti. Fa miscare, mananca sanatos si nu-ti bate capul prea mult cu greutatea.

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Sa ne placa in ce fel?
Daca-i grasuta, sa puna mana sa slabeasca, ca la 1.58m trebuie sa aiba cel mult 45kg

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce conteaza daca le place lor ca doar nu o imparti cu ei, tie trebuie sa-ti placa laughing

| Andreea7000 explică (pentru anonim_4396):

Eu sunt fata caracterizată mai sus.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Andreea7000):

Aww scuze, n-am mai fost atenta la nickname si ai formulat si intrebarea in felul ala. laughing Tu ai pus o intrebare si cu masurile tale, mie mi se pare ok cum esti - daca chiar nu poti sa slabesti in zona abdomenului inseamna ca asa este conformatia corpului tau si trebuie sa-ti alegi hainele in asa fel incat sa-ti echilibrezi corpul - sa scoti in evidenta ce ai mai bun si sa ascunzi ce te deranjeaza ( daca exista ceva ce te deranjeaza )

Si ce zice Gretta cu kg mi se pare o prostie. Treaba asta cu "trebuie sa ai x kg la x inaltime" mi se pare sf. Eu am 160 si la 45 de kg ma sufla vantul. Acum am 60 de kg si sunt 95 65 95. Trebuie sa-ti placa ce vezi in oglinda, nu numarul kilogramelor e important. Oricum o sa mai cresti, o sa te dezvolti. Fa miscare, mananca sanatos si nu-ti bate capul prea mult cu greutatea.