anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Intrebarea este in special adresata fetelor (dar poate raspunde oricine in cunostinta de cauza). Am si eu o problema si nu stiu care... Toate fetele cu care ma imprietenesc ajung la un moment dat sa zica ca sunt "Unul dintre cei mai de treaba baieti pe care i-am cunoscut vreodata" sau ceva in genu in orice caz, in sfarsit! Din cauza asta nu reusesc niciodata sa am o relatie. Tot timpul ajung sa fiu cu fetele care "Nu au gasit ceva mai bun" si niciodata nu pot fi si eu cu fata aceea de care imi place cu adevarat deoarece baga scuza "Suntem prieteni foarte buni si te vad ca pe un frate si nu vreau sa stricam relatia asta" BULLSHIT! Ce SATANA sa fac sa nu ma mai vada toate fetele drept "Baiatul de treaba" dar cu toate astea sa aiba o parere buna despre mine gen. Tin sa mentionez ca nu sunt "acel baiat de treaba" fatalau care vorbeste cu "vai fata!" si "face glume de fete". Pe scurt nu sunt "Gay".

6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Învață să socializezi cât mai mult și nu mai fi frustrat că nu ai o prietenă.
Toate la timpul lor.
Pa, pa.

| Sabinutza16 a răspuns:

Pai nu mai trata fetele ca pe prietene mai ales pe fata care ai vrea sa fie iubita tah! sigur ca si eu m-as bucura sa am un prieten bun cu cre sa vb orice dar din acel moment nu il mai privesc altfel ca ar fi ciudat!
Deci daca vrei sa cuceresti o fata nu mai fi prietenul ei cel mai bun ci incearca din prima sa o faci sa inteleaca ca uh vrei ceva serios de la ea, si cu toate astea poti sa fi si prietenul ei doar nu asa zisul "prieten cel mai bun cu care pot vb orice" asta vine cu timpul intr-o relatie! Lasa statusul de prieten cel mai bun pentru alti! Uh sa fi iubitul ei si vei vedea cu timpul ca ai sa ajungi si cel mai bun prieten! Bafta

| CGUL91 a răspuns (pentru Sabinutza16):

Faza e ca e prea tarziu pentru noi prieteni xD Orasul in care stau e destul de mic si lumea buna se cunoaste... Deci practic sunt foarte popular si deja TOATE fetele (cu capul pe umeri) ma vad in felul asta... In sfarsit. In seara asta mi-am facut curajul sa ii spun fetei de care imi place ce simt pentru ea. Presupun ca v-ati dat seama ce mi-a raspuns xD

| Sabinutza16 a răspuns (pentru CGUL91):

Oh ma bucur ca ai avut curajul sa faci asta dar daca una iti zice ca nu te vrea poate alta nu va zice asta! nu ai de unde sa stii mai incearca sa cautihappy ca mis mai mult ca sg ca vei gasi una care sa tima la tina ca la un iubit! Bafta si nu inceta sa cautihappy

| CGUL91 a răspuns (pentru Sabinutza16):

De prea mult prea mult caut... oricum multumesc mult pentru sustinere

| Deni_2763 a răspuns:

sunt fata si sunt in aceiasi situatielaughing)Adica si pe mine ma vad baietii ca pe o super prietena de treabalaughing incerc si eu sa ies din zona asta pot sa iti spun ca am si eu asa 2 prieteni f buni cu care nu m.as combina 1 dintre ei ma place dar e f urat happy al2lea e gay...nu stiu ce sa zic daca arati bine si esti dragut si tot te considera ca un prieten at nu stiu schimba ceva la comportament fii mai seducator ca sa zic asalaughing nu zic sa nu fii de treaba dar la fetele care le placi incearca sa le arati ca poti fi un iubit ''de treaba''. poti aduce iluzii despre sarut despre intalniri, sa le faci complimente sa fii mai delicat cu ele decat ai fi cu ''un frate ( un prieten bun) ''