| MARS a întrebat:

Intrebarea mea este doar pentru fete ...deoarece doar ele pot raspunde!
care este pentru voi baiatul idial?
( o mica descriere atit fizic cit si moral, dace se poate )

13 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Un Owen Wilson cu inteligenta lui Grigori Perelmanwinking

mira
| mira a răspuns:

Se scrie "ideal".

| HeeYeon a răspuns:

Thealchemist Un 10 pentru tine!
Sunt fata si cred ca nu exista asa ceva.
Poate baiatul potrivit care e cel ce te face sa te simti bine si fericita + iubita.Si acum orice fata ar incepe cu descrierele "minunate". Bineinteles ca nu ne dorim unul mai uratel, dar nici vedete nu avem de unde gasi deci intr. un final ne multumim cu ce avem si cu ne face bine.
P. S: Se scrie ideal. Dar poate ai gresit.
:*

| F. a răspuns:

Ma o descriere fizica concreta nu am.sa fie dragut nu conteaza ce culoare au ochii sau parul si sa fie putin mai inalt decat mine.
Iar moral sa ma inteleaga, sa ma sprijine, sa aiba incredere in mine si sa ma iubeasca. Sa nu fie un tip prea tupeist. dar nici cel mai timid, sa aiba ceva in cap si sa tina la mine pentru felul meu de a fi nu pentru aspectul fizic. Evident sa nu fie cocalar, cu texte de alea de 3 lei.
Sa stie sa-mi fie mai intai prieten si apoi iubit.
happy

| Onutssa a răspuns:

Pai, ar trebui sa fie inalt, cam 1. 80 m, bine facut(nici schilod, dar nici gras, daca se poate cu muschi), cu trasaturi ale fetei placute(nu trebuie sa aiba ochii o anumita culoare si nici parul), sa stie sa se imbrace, sa arate bine atat in trening, cat si in costum, sa nu aibe tatuaje sau piercinguri, sa fie inteligent, spotiv, intelegator, imatur cateodata, cu bun-simt, politicos, sa ma simt in siguranta alaturi de el si bineinteles, sa iubeasca fotbalul.

| Bacteriuță a răspuns:

Nu exista un "baiat ideal". cel putin asa mi se pare mie.
pentru o fata, baiatul ideal e cel care o face sa se simta iubita, ocrotita... sa se simta in al 9lea cer. pana si defectele pot fi calitati la un baiat care e iubit cu adevarat de o fata. tongue

| thealchemist a răspuns:

Adaug si eu ca baiat o intrebare: exista asa ceva, baiatul ideal pentru fete?

| AlexutzaDragutza a răspuns:

Baiatul meu perfect arata asa:
FIZIC:inalt, slabut, muschiulos, par saten-blond, ochii albastrii-verzi!
MORAL:de treaba, de gasca, dragut, romantic, sensibil si sportiv.

| Paywa a răspuns:

Nu conteaza fizicul foarte mult. Important e sa te intelegi cu el, sa fie sincer, si sa te iubeasca. happy

| Denii_9937 a răspuns:

Creol, ochii orice in afara de blue, saten sau brunet, nu foarte inalt, 1. 70 - 1. 75 (pentru ca eu am 1. 60), sa nu fie slab.

sa nu fie cocalar si sa`mi zica "pisy" ci
romantic...si sa flitrezelove struck

| dreapupikdulshe a răspuns:

Poi sa fie cu ochii caprui si cu parul degru sa ii placa sckatebordingul nu trebuie neaparat s afie romantic! SI SA fie sincer cam atat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer pentru mine nu conteaza foarte mult aspectul fizic.desigur sa fie acceptabil! Ar trebui sa stie sa ma asculte, sa imi dea atentie.sa fie sincer,, sa nu aiba dependente de jocuri de noroc, sau mult alcool! Dar nu prea gasesti in viata baiatul potrivit, asa ca trebuei sa fim fericiti cu ce avem>.
Ciao :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai...baiatul ideal ar fi: baiat cu ochi caprui, brunet sau blond, mai inalt decat mine, nici slab dar nici gras (dar nu neaparat.Se mai intampla sa imi placa si baietii cu ochii albastriihee hee )...Trasaturi morale: sa fie educat, destept, curat, politicos, fidel dar cel mai important este sa ma iubeasca :X Dupa parerea mea, asta este cel mai important.Degeaba e frumos si destept daca nu stie sa iubeasca broken heart.
Cam atat mi-a venit in minte.happy
Bye! kiss