Mda.depinde.dar nu sunt f vizibile. ele apar daca in acel loc au murit mai multe persoane mda.se intorc ca sa se "razbune" sa se poata intoarca inapoi prin "lumina"
Buna! nu exista fantome dar se spune ca exista spirite si acum depinde daca tu crezi ca exista o sa iti fie frica dar daca nu crezi totul o sa fie normal
sper ca te-am ajutat
pa, pa
Intro zi am fost la o fata:apoi neam uitat la tv si sau auzit pasi din camera ei...noi eram singure acasa! noi eram in sufragerie.cam atat.
Denumirea corecta cred ca este "spirite". In general, ele nu apar oriunde, oricand sau la oricine.Multe "se intorc" pentru o anumita razbunare sau pentru un lucru pe care l-au lasat neterminat. Unele pot aparea doar pentru ca nu accepta faptul ca au murit sau din cauza dorului de anumite persoane.
Exista, dar nu exista varcolaci, vampiri etc... Pentru ca eu odata cand eram mica (13 ani) m-am mutat cu tata intr-o casa din spania si in fiecare noapte si auzeau tipete si se aprindea si se apriindea si se stingea lumina si chestii din astea. Acum stau in Italia si ne e bine...