| vlad_3985 a întrebat:

Intrebarea mea este putin cam complicata dar am nevoie de ajutor din partea tuturor fetelor.Imi place de o fata de la mine in liceu care este foarte frumoasa si i-am spus ca o plac pe mess dar ea nu mi-a zis nimic. De fiecare data cand ma intalnesc cu ea la diferite ocazii rar se uita la mine dar prietenele ei cela mai bune se tot uita la mine. Ce sa fac, ce sa inteleg din toate astea, trebuie sa fac eu primul pas si sa vb cu ea?

Răspuns Câştigător
| Mihaela_2782 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa vb cu ea sa vezi daca ii place sau nu de tine. Daca spui ca prietelele ei se tot uita la tine inseamna ca ea le-a spus ceva despre tine... si poate ea e mai timida si ii e teama sa se uite insistent la tine(sa nu crezi ceva rau despre ea). Vorbeste cu ea pe mess si intreab-o si apoi incearca sa vb si fata in fata cu ea...

5 răspunsuri:
| viatadecacatt a răspuns:

Daca tot o descrii asa"frumoasa" si ca se uita rar la tine trebuie sa intelegi ca nu prea e de tine...totusi daca tii foarte mult la ea ai putea sa incerci sa ii spui fata in fata sa o chemi intr-un loc mai retras.smug si daca nu vrea alege-ti una din prietenele ei cele mai bune[parerea mea]

| Razvan a răspuns:

Fetele...Greu de inteles.Insa un lucru e clar. Ea nu duce lipsa de admiratori si isi permite sa se joace cu tine.Eu zic sa mai incerci o data adica sa o provoci la discutie si daca nu iese nimic, asta e macar ai incercat

| vlad_3985 explică:

As mai vrea sa adaug ca nu are ''tupeu'' ca si mine sa se uite la mine, adica sa ma priveasca in ochi doar pe la spate cand nu observ eu si in plus ea mia atras atentia intr-o simpla zii pe la scoala si asa am inceput sa o plac

| Mihaela_2782 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa vb cu ea sa vezi daca ii place sau nu de tine. Daca spui ca prietelele ei se tot uita la tine inseamna ca ea le-a spus ceva despre tine... si poate ea e mai timida si ii e teama sa se uite insistent la tine(sa nu crezi ceva rau despre ea). Vorbeste cu ea pe mess si intreab-o si apoi incearca sa vb si fata in fata cu ea...

| Bia:X a răspuns:

Vorbeste cu ea fata in fata si spune-i ce simti. poate ea e timida si din cauza asta nu se uita la tinehappy poate si ea te place, dar asta nu poti afla decat vorbind face 2 face cu eahappy succeshappy