| Psihoyounger a întrebat:

Întrebarea pe care o postez acum nu se referă la mine. BISHOP m-a rugat prin telefon să o postez în numele său.

"Mai devreme mi-a apărut ceva de la antivirus (nod32) pe desktop-ul pc-ului, l-am restartat şi după, când s-a aprins nu îmi mai afişa bara de start. L-am mai restartat de câteva ori şi tot aşa, nu-mi apare bara de start. Şi când vreau să deschid să conectez netul îmi zice - eroare de program -. Ce pot face să-şi revină la normal?"

Vă rog mult de tot, ajutaţi-o dacă puteţi. An nou fericit!

Psihoyounger & Bishop

Răspuns Câştigător
| Bishop a răspuns:

In primul rand multumesc Psihoyonger pentru ca ai fost de acord sa intrebi pentru mine si celorlalti pentru raspunsuri. Acum l-am dus la un service si mi l-a facut dar tin sa va mentionez ca nu am apucat sa vad ce scrie pe ecran de la antivirus, n-am dat intentionat restart. Doream sa inchid un box de messenger si mi-a intrat fereastra de la antivirus chiar pe locul unde doream sa nchid ce aveam de inchis. Multumesc inca o data. La multi ani.

2 răspunsuri:
| Parintele a răspuns:

Ce ceva a aparut.de obicei cand iti apare un semnal de la antivirus trebuie sa faci o actiune.stergi virusul sau il bagi in carantina. Apoi daca cere dai restart. nu gata restart fara sa vezi dsp ce este vb. "mi-a aparut ceva", mi se pare penibil.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Într-adevăr, datele oferite sunt inutile iar modul de exprimare cel puțin jalnic. Nu am cum să ajut, sfaturile chioare nu merg aici.