anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

INTREBARI (mai mult pentru baieti)

1) voi cum consideratzi fetele care poarta tocuri?
(mie imi place sa port tocuri, dar un asa numit "amic" mi-a recomandat sa nu mai fac asta, deoarece cica numai "panaramele" poarta tocuri. E adevarat?!)

2) voi cum considerati fetele care poarta rochii/fuste cu colanti?
(ma refer acum la sezonul acesta rece)

3) ce parere aveti despre fetele care se dau cu "n" chestii pe buze si-si fac unghiile?! (Sau care se mai machiaza din cand, in cand?!)

Este foarte important pentru mine (ca fata) sa aflu si sa INTELEG cum ganditzi voi. Funda + voturi.

Va doresc un Craciun foarte, foarte feriiciit!

Răspuns Câştigător
| äπđÿ a răspuns:

1- amicu ala e prost sau nu stiu ce ii place lui oricum o fata e splendida cu tocuri ( toc= feminitate maxima big grin )
2-frumos e sa vezi o fata asa e chiar misto adica mie imi plac si oricarui baiat i'ar placea iti garantez eu tongue
3- nu stiu o fata arata mai frumoasa naturala parerea mea oricum frumoasa si machiata nu BOITA machiata big grin deci nu in exces dar sa fie acolo tongue ok bft CRACIUN FERICIT big grin

6 răspunsuri:
| ionika17 a răspuns:

In primul rand, Craciun fericiT! La prima vedere cand vad o fata cu tocuri imi fac o impresie " proasta", si poate si am de ce.Cred ca are dreptate ce a zis amicul tau. Dar fa ce vrei, nu cred ca conteaza cu ce este imbracat, si incaltat omu. Poarta tocuri dar sa nu fie prea mari, si eu iti zic sa nu prea fardezi, poate iti scoate ochii mai mult in evidenta. Dar este o fata mai frumoasa cu i-a dat Dumnezeu, mai bine sa fii naturala. Dar asta e decizia ta! Sa iti spun ceva. Fetele care se fardeaza si se da cu fond de ten (mult) se uita numa cocalarii dupa ele, si "smecheri". Eu nu cred ca un baiat bun sta cu o asemenea de fatawinkinghappybafTa!

| traficanta a răspuns:

Deoarece cica rolling on the floor

| catahardy a răspuns:

Pai 1) pe mine ma atrag fetele feminine, iar tocurile indica feminitate
2) daca porti, esti sexy, iar majoritatii baietilor le plac fetele sexy
3) nu strica. mie imi plac toate cele de mai sus

craciun fericit si tie

| VampireKnight a răspuns:

Pai baietilor ne le place nici odata sasi vada prietenele sau ma rog si amicile cu tocu fuste unghiile facute sau cine mai stie ce minunatii. Lor le place personalitatea fetrlor si lucul natural. Dar asta depinde doar de tine. Poti sa nu mai faci aceste chestii(sa te machezi etc.) sau poti pentru ca nu ar trebui sa asculti ce zice lumea din jurul tau. Asta este in cazul1 in care esti indiferenta in cazul 2 daca vrei sa cucweresti un baiat mai bine ramai la lucul natural. Sper ca tiam fostr de ajutor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In primul rand depinde ce varsta ai.
si in al doilea rand, tocurile iti fac niste picioare f frumoase, colantii pe vremea asta => o raceala la ovare de toata frumusetea, un pic de rimel e indeajuns. dar totul depinde de ce varsta ai. craciun feri si tie :*

| Ambienta a răspuns:

1) fetele care poarta tocuri sunt mai feminine

2) eu le consider mai sexoase decat celelate

3) mie chiar imi plac genul acela de fete! Au un aspect mai ingrijit, mai feminin