anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Întrebari pentru băieți:
Cum vă simtiți după o despărțire? Vă mai pasă de persoana respectivă? Vă mai gândiți la posibilitatea de a fi din nou împreună cu ea? Ați vrea să mai vorbiți cu ea?
Fiți cât mai sinceri, vă rog.

Răspuns Câştigător
| sara29 a răspuns:

Bună Andraa29, îmi pare rău, dar nu sunt băiat, dar fiindca am văzut ca nu ai nici un răspuns, am zis sa iti raspund din perspectiva mea. Așa. Depinde de băiat și de durata relației. Dacă e un băiat mai timid, care pune preț pe relație, atunci șansele ar fi mari sa-î fie dor de tine, si sa se gândească la o împăcare, însă i-ar fi prea rușine sa te întrebe asta.
Însă dacă e un băiat care, de obicei, are multe prietene, si de asemenea nici cu tine nu a fost mai special, atunci nu cred ca ar mai vrea o relatie.
Totuși, t rebune sa ții cont, și de semnele pe care ti le face, adică, daca voi mai vorbiți, și sunteți prieteni (nu ai precizat lucrul asta) și atunci când vorbiți, el e atent la tine, are, în general aceeași poziție ca tine, dacă se holbează la tine, daca atunci când apari tu, el se aranjează, totemuri sunt semne ca te place, încă.
Dar, nu știu cine dintre voi, a spus sa va despărțiți, și asta poate fi important, vârsta voastră, nu știu, ar fi multe de zis. Salut. Sper ca răspunsul meu te-a ajutat, chiar dacă sunt fata.

5 răspunsuri:
| FaraNumePls a răspuns:

N-am avut prea multe relații (doar vreo 4) până în prezent. După despărțire îmi pare puțin rău și câteodată chiar îmi lipsește persoana respectiva dar incerc sa trec peste.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La mine a existat pana acum doar o despartire. Ma refer la o relatie serioasa, ce a fost intre cele 2 relatii, apa de ploaie. Deci referitor la prima ( si unica pana acum ) despartire. Nu am simtit nimic. A fost ceva de comun acord, nu s-a lasat cu bataie. Referitor la urmatoarele 3 intrebari raspunsul e Nu la toate.

| Xelon a răspuns:

Din moment ce ne-am despartit am facut-o dintr-un motiv, oricum nu sunt genul care sa se ataseze emotional, o despartire nu imi schimba cu nimic starea, nu imi mai pasa de ea, nu as vrea sa mai fiu cu ea si nu mai am ce sa vorbesc cu ea.

| Victor453 a răspuns:

Ne simtim rau
da
da
da

| GazzaRecordsRo a răspuns:

Nu sunt afectat, din contra nu pun suflet laughing