-să nu fumeze, să nu bea
-să iubească animalele
-să fie îngrijit
-să aibă simțul umorului
-să fie matur
M-am îndrăgostit cu adevărat când am întâlnit un băiat cu care m-aș vedea și în viitor (aici mă refer la o eventuală căsătorie) dar nu am suficientă încredere în mine cât să-mi încerc norocul.
În primul rând, trebuie să demonstrezi existența sufletului, pentru că e ceva imaterial. Probabil voiai să te referi la creier. Știu că termenul de creier nu sună atât de bine ca suflet, dar ar fi mai corect spus.
Și probabil cel mai bine este un echilibru între creier și aspectul fizic. Iar o fată care are creier va ști ce să facă pentru a avea și un aspect fizic decent și plăcut.
Adicatelea "capul face capul trage "?
Un cap face un cap trage.
1.Tatele
2. Fundul
3.(Fata nu conteaza!) pun o punga de carton si merge treaba!
Hai serios? )) Ai simtul umorului sa stii
)
Pun mai puțin accent pe aspectul fizic, dar asta nu înseamnă că e complet neglijabil, mai ales dacă-ți pasă de părerea celorlalți.
Cel mai mult accent îl pun pe personalitate, la ce e el, ansamblul de calități, defecte, am observat că și aptitudinile ce țin de originalitate mă impresionează plăcut, chiar dacă el e un tip simplu pentru ceilalți.
Ce am văzut la primul au fost asemănările. Zi de zi găseam câte ceva nou. Și nu eram printre intelectuali la fel ca el. De-asta spun că aparențele mai înșală. Până când nu vezi ceva mai ascuns la o anumită persoană nu ai de unde să știi. Trebuie să cunoști și să comunici.
Mi se pare de nelipsit să fie o persoană deschisă, atunci e clar că nu are ce discuta cu mine, nu ne vom înțelege.
Normal, eram mică, și ce am mai plâns, cred că vreo lună...
M-am maturizat și nu mai cerșesc prietenii. De asemenea, știu că oameni suntem mulți și nu se oprește lumea la o singură persoană.
Dacă e frumoasă şi tută pierd interesul pentru ea într-un pocnet de degete.
Dacă e inteligentă atunci mă interesează şi vorbesc cu ea.
Hey,sunt fata si am pretentii ( multe ) ). Deci : 1.sa fie educat (adica sa nu fumeze sa vorbeasca frumos sa respecte sa stie sa vorbeasca (sa nu se balbaie) sa-ti faca placere sa vorbesti cu el ) 2.sa imi duca flori(sa fie romantic) 3.sa aiba stil (adica sa stie sa-si puna o haina pe el, sa fie la moda ) 4.sa fie putin mai inalt decat mine si mai mare cu 2-3 ani ( maxim ) ...sunt mai multe dar astea sunt mai importante pentru mine
La un baiat apreciez doua lucuri: sufletu si caracterul.
Prima data m-am indragostit la 14 ani, m-am despartit pentru ca era un dobitoc si sincer nici nu stiu ce-am vazut la el.
Apreciez la un baiat sinceritatea, amuzamentul, educatia. Prima oara m-am indragostit la 14 (de-abinelea) Tipul nu era cine stie ce frumos, dar ma facea sa rad, ma asculta, ma intelegea, era acolo langa mine si efectiv il iubeam, dar cu timpul ne-am racit, ne-am despartit, dar am ramas amici da, regret ca n-am continuat relatia si cateodata ma gandesc la el, dar nu se stie ce se intampla si ne impacam
dar au trecut 3-4 ani de atunci si nu cred, dar nu se stie niciodata
mada_4633 întreabă: