| Deniii_5840 a întrebat:

Intrevare pentru clasa >a8a:

cum credeti ca vor fi examenele la mate?

Răspuns Câştigător
| Dean1996 a răspuns:

Cred ca o sa fie complicat,dar pe la subiectul I,II,va fi usor, eu ma refer la subiectul 3, care este cu exerciti din Matematica Cotidiana,gen:,,Un bazin in forma de paralelipiped dreptunghic se umple cu apa..." stii genul daca lucrezi,acolo si mie mi-e frica,si la geometrie sunt de acord,o sa fie greu,desi mie imi place mai mult geometria decat algebra,nu suport functiile. Sper totusi sa ne descurcam si sa intram odata la liceu, dupa intram in,, batalie" cu BAC-ullaughing.Dar trecem noi peste!

5 răspunsuri:
| ΛŁ3ЖΔЙĐЯΔ a răspuns:

Haha mie imi e frica de mate ca de naiba rolling on the floor nu stiu noi tocmai am dat o simulare si a fost usor la algebra doar, ca la geometrie... laughing) da' examenul cred ca va fi accesibil insa mai serios ca tezele unice. Sa speram ca nu va fi greu, faza e ca la algebra e usor, nu se dau lucruri complicate, dar la geometrie cred ca va fi teroare, mai ales ca o problema va fi de geometrie in spatiu :-s

| Alecssa a răspuns:

Daca inveti si daca stii ceva matematica nu vor fi asa de grele, subiectul 1 este simplu, mie cel mai frica imi este la sub 3 nail biting
NoROCK la examen!

| frumusik96 a răspuns:

Super grele. Eu nu sunt super buna si mie cam frica

| anutZzZA_6489 a răspuns:

Greu worried nu imi place matematica si imi e frica!
Sper sa i.au nota mare...la fel si tu bafta!:*:*

| mistikk a răspuns:

Grele!