| Dizzydizz a întrebat:

Invatati ma sa fiu indiferenta cu persoanele care merita asa ceva.
Cum pot fi, pentru ca eu nu reusesc...

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poti draga mea! Esti o fiinta cu suflet mare la fel ca si mine si chiar daca iti doresti asta nu ai cum sa fii asa. Da, stiu cat de mult doare indiferenta(ti-o spun din proprie experienta, caci sunt trecuta de mica prin asta). Am 2 surori care mi-au fost indiferente mereu, niciodata nu am putut vorbi cu ele asa cum mi-as fi dorit, niciodata nu mi-am putut descarca sufletul in fata lor fiindca suntem atat de diferite in caracter si pe mine m-au"tratat"mereu ca si cum nici nu as fi existat vreodata.Am strans foarte multe in suflet pana acum.Situatia mereu va ramane aceeasi, iar asta pe mine nu ma va schimba, mi-a dat Dumnezeu multe "semne"prin care am putut vedea cine va castiga in viata sau cine va pierde.Totul depinde de tine nu fi indiferenta, chiar daca acele persoane ar merita asta, fii tu insati si ce e mai important INCEARCA SA NU MAI PUI LA SUFLET eu asta faceam mereu netinand cont ca starile astea ma pot distruge incet.Acum insa sunt destul de puternica si merg inainte asa cum pot.Multumesc lui Dumnezeu ca am ramas aceeasi, alte persoane in locul meu, cu siguranta nu ar fi rabdat cate am rabdat eu.Importanta sa fie credinta ta, in rest are Cel de sus grija de ceilalti!

3 răspunsuri:
| HBK a răspuns:

Sa nu-ti pese absolut deloc ce parere au, le raspunzi intr-un mod ironic:"asa si?". Dar totusi nu cred ca e firea ta.De ce vrei sa pari ceea ce nu esti? Probabil esti o persoana sensibila, iubitoare si te-ai saturat sa fii mintita si tradata. Cel mai bine ar fi sa nu bagi in seama acele persoane.

| elamit a răspuns:

Cel mai simplu nu ii bagi in seama si gata.

| timeflies a răspuns:

IGNORA! E tentant sa raspunzi la o provocare lansata de persoanele respective, dar faptul ca nu le raspuzi ii "doare" mai tarewinking

Întrebări similare