| gabryel a întrebat:

Invidia si lipsa de cultura este avutia noastra nationala. Injurii la adresa manelistilor si a romilor, campanie antimanele, ce inseamna toate astea? Lasati rasismul si ura la o parte ca viata e scurta si ca maine dam extemporal in fata DOMNULUI. Tiganii fac si ei ce stiu mai bine. Unii canta, altii prelucreaza metale, matura strazile, ce vreti sa dea in cap sa traiasca? La nunta nimeni nu aduce orchestra simfonica sau formatie rock. Nu va place manele? Nu ascultati! Comportati-va decent rockerilor care m-ati criticat pana acum... Ce mai aveti de zis la adresa mea? " inteligentilor "

9 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Mai intai, ce legatura e intre cultura si manele?
In al doilea rand, tot respectul pentru rromii care muncesc, isi trimit copiii la scoala si isi castiga cinstit existenta.
In al treilea rand, nu. Nu-mi PLAC manelele, dar, din pacate, datorita cocalarilor care n-au aflat inca de existenta castilor, sunt silita sa le ascult mai peste tot.
Ah. Si, daca tot vorbim de cultura, sa stii ca la nunta, fiecare e absolut liber sa-si puna ce muzica ii place. Daca vrei sa asculti manele, nu te duci la o nunta civilizata, ci la una de mahala.
P. S. Astept cu nerabdare zecile de "stupizi".

| gabryel explică:

Interesant raspunsul tau, dar cate nunti ai vazut tu la care nu se asculta manele si nu se dau dedicatii pe bani multi? (de obicei dadeam stupid dar nu stiu ce mi-a placut la raspunsul tau asa ca nu iti dau.) si nu vei primi stupid pentru ca aici sunt majoritatea numai rock-eri care nu au alt scop in viata decat sa isi taie venele si sa se drogheze se simt ei care sunt (au sarit mai demult pe mine si ii stiu) si le plac astfel de raspunsuri ca al tau.

| gigiro a răspuns:

Faptul ca nu-ti plac manelele nu inseamna ca esti rasist sau invidios, inseamna doar, ca ai putina cultura muzicala.Manelele nu au nici un fel de valoare artistica, nici ca muzica si nici ca text. Oamenii mai in varsta, vor sa asculte o romanta, o muzica folk, etc. Tu crezi ca vei iubi la fel de mult manelele si la 50 de ani? Sau tu nu vei imbatrani?

| Pupily92 a răspuns:

Buna.sincer,nici mie nu-mi mai plac manelele noi aparute. cele mai vechi imi plac.sunt doar unele noi care-mi plac.nici cele pop, urban, dance nu sunt toate faine.eu nu ascult un gen anume de muzica.ascult melodia care-mi place si mie, si urechilor mele.laughing ca daca ii unul ce se lalaie si se vaita de parinti, de saracie sau mai stiu eu ce sau se lauda cu averea si cu banii facuti in strainatate, sau cele cu steau, dinamo, basescu...next! laughing si cu nuntile ai dreptate.doar nuntile de la sat nu se fac cu alt gen de muzica decat populara.in rest, la ce nunta mergi, se baga tot felul de muzica.rock nu am auzit la nici o nunta!surprise am auzit countri, manele, chiar si tehno, latino.mai ales muzica veche.acum,fiecare cu ale lui. happy ciao.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O fi avutia ta! A mea in nici un caz. Si, mai lasa generalizarea, bai agramatule!

| gabryel explică:

Kronstadt agramat esti tu cu neamul tau bai asta...

| Clauditza a răspuns:

Bah in primul rand nu is rocker ci rapper CLAR? la mine la nunta nu o sa cante manele nici rock ci rap si cui nu o sa ii convina soarta :-phee hee

Răspuns utilizator avertizat
| Orannginna a răspuns:

Da, tiganii fac ce stiu mai bine dar asta nu inseamna ca oricare dintre ei care s-a visat noaptea cu microfonu' la gura, a doua zi trebuie' sa'si faca clip pe taraf. Sa fim seriosi, cu totii ascultam o manea buna la o petrecere, dar cele care apar acum sunt goale de orice sens. Si ce'i cu atata cearta pe cum isi castiga altii existenta? Ei cu ale lor, noi cu ale noastre. happy