Pfff)
si eu sunt baietoasa rau si injur si fac toate prostiile.si nu ma respinge nimeni pentru asta
Fac dans sportiv de performanta si cand nu sunt pe ringul de dans sunt fff baietoasa.nu port tocuri si deastea.parerea mea.nu i baga in seama pe aia care te reping.cine te place te place pentru ceea ce esti
si eu umblu doar cu baieti.eu nu am nicio prietena sau asa
Asta ar insemna ca sunt curva sau transexual?
nu! sunt o fata dura
Nici sa nu te gandesti sa te schimbi asa esti TU! nu te lua dupa altii daca ai prieteni si prietene e bine daca nu aveai era o problema dar e bine ca esti asa si fi tu nu te chimba pentru mofturile altora e doar invidie
Incearca sa nu iti mai placa atat de mult sporturile dune sa porti fuste sa te plimbi cu colegele sa porti bratari lanturi sa nu te mai bagi in jocul baietilor si dincate vad la numele tau esti karatitanu e nimic rau in asta dar pe afaarasa maistai mult timp cu feteele daca vrei sa mai vb da-mi id tau pe privat amai vb apropo am13 ani mai bine pop
Fa-te ca nu auzi cand cineva te comenteaza sh vei vedea ca va inceta
sau spune ca asta esti uh.si sa te trateze ca atare.:*
Pai comportate ca a tare si despre jocuri din astea de baieti nu mai vb cu nimeniincearca sa porti fuste rochite machiaza-te:*si o sa fi o fata normala. apropo cati ani ai? si chiar ar trebui sa te schimbi pentru ca unei fete nu i-ar sta bine sa injure sau sa nu poarte fuste:*