Imi place engleza tacel mai nebunesc am colorat casa lu' vecina {vecina lu buni la tara}cu creioane colorte de ceara
)
Trecem cu vederea dezacordul pe care l-ai facut, deoarece majoritatea nu se descurca cu lb romana.
Cand eram la toaleta, impreuna cu colegele am aruncat dupa profesoara de matematica(de ak 2 ani) o piatra sau tigla, si am nimerit-o in spate .
Eram cu o prietena in casa, si nu mi-a placut postul unde se uita, si i-am zis : daca nu schimbi canalul, iau rosiile si dau cu ele in tv. Eii, nu a schimbat si am facut bulion pe tv .
Ooo yes I am
Cel mai nebunesc? Ohoo da cate nu am facut?
Nu ma pot hotara ce sa iti povestesc Am fost la plaja cu o prietena prin clasa a 5 fara sa stie parinti
Si am mintit ca ne-a chemat diriginta la scoala
Cu toate ca era sambata
Am pus lipici in coca din care bunica vroia sa faca paine
Am fost la o prietena, am luat acoarelele si am pictat pe pereti Asta mi-a povestit mama
Cred ca aveam 4-5 ani
Micutza...
Am scapat telofonu tatalui in apa la plaja Si eram destul de mare.Pe la 14 ani
M-am urcat intr-un pom in acre bunica nu ma lasa ca vai doamne cad de acolo Si m-am urcat si s-a rupt creanga cu mine
Si multe alte minuni
Cel mai nebunesc lucru...hmmm, duc o viata destul de monotona, nu stiu daca am facut.de exemplu zilele trecute eram intr un supermarket cu o prietena si am inceput sa rad ca beti cea urata ( scuzi daca-i scriu numele gresit) toata lumea se uita la mine si radea
nu-i nebunesc da pentru cei care ma priveau era amuzant
OanaG întreabă:
liveincolors întreabă: