Foarte interesant, multe lucruri menționate de tine mi le aduc și eu aminte. Mai erau un fel de gume care îmi plăceau dar am uitat cum se numeau. Aceste gume erau extrem de acre la început și nu oricine le putea mânca.
Salut! Martinel se numea înghețata.
https://images.app.goo.gl/kFboonTdzoEW68xA7 Acum, citesc, restul postării.
Da, off, cât de frumos a fost. :( Câtă nostalgie exprimi prin tot ce ai scris. :( Vremuri bune(mult mai bune ca acum)
Cornul cu ciocolată chipicao era preferatul meu, :) de când eram la grădiniță, știam de el :D Aproape zilnic îmi cumpărau părinții. Aveau înăuntru ca surpriză, cartonașe de metal, că astea, din câte îmi amintesc :D https://www.google.ro/......ps?/search
Ai uitat de Danonino? :)) Iaurtul acela cu tot felul de magneți pentru frigider :D cu figurine cum ar fi trenulețul sau cu țări și capitale. :) Asta a făcut copilăria foarte tare.
:) Guma turbo, clar o amintire mult prea comună și cred că toți am fost fascinați de acele gume și de acele "tatuaje" Noi le lipeam sub scara blocului, pe o bară, sau pe mână. :D
Dinții de vampiri, i-am prins. :)
Am prins și gelatina aia în cutie mică (gen tomberon) :D Toți își doreau să cumpere. :)
:D Să nu uităm, de bakugan, care era difuzat și pe Cartoon Network :). Cred că fiecare copil avea sau își dorea să aibă bakugani. Avea o carte magnetică, și bakuganii aveau un mic fier, sau invers și se desfacăceau când făceau legătură fierul cu magnetul. :D Foarte interesant. Mereu îmi cumpărăm bakuganii. Acum lumea caută doar de colecție, a rămas doar o amintire, că și cum ar fi piese de muzeu. :( Intrebă pe cineva dacă se mai joacă cu bakugani și va râde de tine. :(
Toți copii erau fascinați de H2O :)) Ăla cu sirenele. Fetele erau disperate, obsedate, dar băieții cred că erau îndrăgostiți de sirene. :))
Să nu mai zic de Insula dramei totale, :D Johny Test, Tinerii titani (originalul), nu prostia asta de parodie ce se difuzează acum. :( Naruto și Kuroshitsuji...
În concluzie Vremuri bune. Acum tehnologia a avansat, copiii nu mai lasă telefonul din mână, jocurile de pe calculator.
Apropo, mai știi GTA San Andreas?
Nașpa, mi-e rușine de lumea în care trăiesc și ce am ajuns. Dacă ți-a plăcut răspunsul meu, aștept și o fundă din partea ta Asta, e ce să facem. Mergem mai departe.
"Ceea ce nu trăim la timp, nu mai trăim niciodată. Ceea ce pierdem, pierdem pentru totdeauna."
Nu te supăra că s-a terminat! Bucură-te că a avut loc!
Nu fi trist că nu mai este, bucură-te că a existat!
Eu tin minte si acum cum mancam ciocolata Poiana cu prietenii. Era asa bunaa! Tin minte ca imi cumparam guma turbo de la magazin mancam eugenii si pufuleti toata ziulica. Am prins si ciocolata "pitic". Nu era extraordinara dar imi placea. Tin minte ca ma uitam la "Curse Trasnite"; "Strawberry Shortcake", "Scooby Doo" si "Tom si Jerry" cu drag, de fiecare data.
Andreiu201 întreabă:
Alexbrg21 întreabă: