| InnocentSmile a întrebat:

Iti este greu, atunci cant ai gresit, sa-ti ceri iertare?

8 răspunsuri:
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Servus @Elena! Nu e ușor a cere iertare. Dar având în vedere că acest gest poate repara ce a făcut o ceartă, un gest necugetat, eu cred că merită să facem efortul acesta de a ne cere scuze atunci. Ați cere scuze are efecte benefice atât asupra celui care a greșit cât și asupra celui care a fost "agresat". Acest gest înseamnă responsabilitate, regret și de ce nu repararea (în sensul că nu mai poți schimba răul din trecut dar poți repara efectetele sale cu promisiunea că nu se va mai repeta)
O zi cu zâmbet să ai!

Apache
| Apache a răspuns:

Nu...daca am gresit recunosc si gata!

| AnneMarri a răspuns:

Sincer, pentru mine, acesta este cel mai greu lucru dintre toate.

| BadCliché a răspuns:

Buna Elena.
E o intrebare mai complicata un pic. Unii oameni sunt iubitori si pasatori,alti indiferenti si falsi. Daca cineva greseste si face astfel incat ca o persoana draga sa sufere, isi cere iertare si va face orice sa fie din nou fericit. Insa daca e prea plin de sine, nu ar avea curaj sa isi ceara scuze. Depinde de caracter.Niciodata nu e usor sa iti ceri iertare, pentru ca nu sti care va fi raspunsul persoanei respective.Iti e frica sa nu te refuze, sau sa zica cine stie ce. Insa exact ce iti ziceam mai sus, depinde de caracter. Sper ca ai inteles mesajul.
Succes.

| BadCliché a răspuns:

Buna Elena.
E o intrebare mai complicata un pic. Unii oameni sunt iubitori si pasatori,alti indiferenti si falsi. Daca cineva greseste si face astfel incat ca o persoana draga sa sufere, isi cere iertare si va face orice sa fie din nou fericit. Insa daca e prea plin de sine, nu ar avea curaj sa isi ceara scuze. Depinde de caracter.Niciodata nu e usor sa iti ceri iertare, pentru ca nu sti care va fi raspunsul persoanei respective.Iti e frica sa nu te refuze, sau sa zica cine stie ce. Insa exact ce iti ziceam mai sus, depinde de caracter. Sper ca ai inteles mesajul.
Succes happy

| Anche a răspuns:

Mie nu imi este greu sa-mi cer iertare! realizez ca am gresit si trebuie sa imi recunosc greseala! eu vad asta un lucru bun deoarece invet sa fie eu! sunt o persoana realista care isi asuma riscurile cand face ceva! normal cand gresesc recunosc si imi cer iertare!

| loryys a răspuns:

Da.nu prea suport sa fac asta...

| loryys a răspuns:

Da

Întrebări similare