Da, cateodata are. Atunci cand stiu ca din tot acel rau, am invatat ceva bun.
Trecutul a format prezentul acum traiesc in prezent privind cu speranta spre viitor
trecutul pentru mine nu mai are importanta, si ce daca acum 5 ani eram nervoasa si suparata? acum sunt bine, linistita si fericita, sper ca asa voi fi si in viitor
clipele de tristete le las uitarii, raman doar cu o amintire frumoasa din ce a fost odata si cu speranta de a trai mai bine in viitor
Sti ce parere am eu? Ca trecutul e trecut si prezentul prezent! Nu mai conteaza ce a fost Important e cum te simti acum
Fiecare zi pe care ai trait-o te-a modelat pentru a deveni cum esti acum. Si daca nu ii dai importanta sau nu iti dea seama, da, are. Asta nu inseamna sa te agati de un moment greu din trecut ca sa nu poti face ceva bun acum. Te intrebi daca trece? Da, sigur, uita-te la oamenii din jurul tau, toti au avut momente nefaste si unii sunt multumiti acum.
Nuuuu... dar am scris in jurnale si de bine si de rau, ca stiu cat sunt de amnezica! Azi invat un lucru si maine il uit...
Atunci paseam spre maturitate pentru ca implineam 18 anisori. Eu cred ca orice moment nu e intamplator in viata si de multe ori e ca "un sut in fund" spre perfectiune. Daca a avut sau are importanta ne dam seama, poate, mult mai tarziu.
Nu are importanta nici macar momentul de ieri caci e trecut.Are importanta momentul de acum si asupra lui trebuie sa ne axam.sa incercam sa il facem frumos, placut pentru a ne amintim, eu stiu, poate peste alti cinci ani, cu drag de el.