| georgiana a întrebat:

Iti mai aduci aminte de momentul ala de acum 5 ani cand erai extrem de nervos si nefericit? Mai are vreo importanta acum?

Răspuns Câştigător
| MidnightLady a răspuns:

Da, cateodata are. Atunci cand stiu ca din tot acel rau, am invatat ceva bun.winking

10 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Da are pentru ca rad cat de toanta am fosthee hee
Si cat de grabitabig grin

| fluturas a răspuns:

Trecutul a format prezentul happy acum traiesc in prezent privind cu speranta spre viitor happy
trecutul pentru mine nu mai are importanta, si ce daca acum 5 ani eram nervoasa si suparata? acum sunt bine, linistita si fericita, sper ca asa voi fi si in viitor happy
clipele de tristete le las uitarii, raman doar cu o amintire frumoasa din ce a fost odata si cu speranta de a trai mai bine in viitor happy

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Sti ce parere am eu?happy Ca trecutul e trecut si prezentul prezent! happy Nu mai conteaza ce a fost happy Important e cum te simti acumbig grin

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Fiecare zi pe care ai trait-o te-a modelat pentru a deveni cum esti acum. Si daca nu ii dai importanta sau nu iti dea seama, da, are. Asta nu inseamna sa te agati de un moment greu din trecut ca sa nu poti face ceva bun acum. Te intrebi daca trece? Da, sigur, uita-te la oamenii din jurul tau, toti au avut momente nefaste si unii sunt multumiti acum.

| arrriadna a răspuns:

Nuuuu... dar am scris in jurnale si de bine si de rau, ca stiu cat sunt de amnezica! Azi invat un lucru si maine il uit...

| cretzufinish a răspuns:

Atunci paseam spre maturitate pentru ca implineam 18 anisori. big grin Eu cred ca orice moment nu e intamplator in viata si de multe ori e ca "un sut in fund" spre perfectiune. Daca a avut sau are importanta ne dam seama, poate, mult mai tarziu.

| Daiana_1737 a răspuns:

Nu! Nici macar acela de azi-dimineatalaughing...

| Skadred a răspuns:

Nu. In 5 ani uitzi multe laughing

| maya_7683 a răspuns:

Nu are importanta nici macar momentul de ieri caci e trecut.Are importanta momentul de acum si asupra lui trebuie sa ne axam.sa incercam sa il facem frumos, placut pentru a ne amintim, eu stiu, poate peste alti cinci ani, cu drag de el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acum 5 ani nu eram nervoasawinking, nu aveam dc ...totusi la 9 ani sa fiu nervoasa laughing. Poi cum ce mai faceam.