"Asteapta-ma si nu voi veni", mi se pare genial de realist scenariul, X parasit de Y, Y iubeste pe Z, Z iubeste pe C, C iubeste pe X, parca ar fi un remake de la un Turnul Babel al dragostei.
Pe langa film desigur ca o sa abuzez de vizita in Cluj sa-mi vad vestitele colege care sufera de conceptul feminin "Ma fac medic sa fac lumea mai buna si sa salvez", amicii de acolo, sa beau un ceai la Qui One Quint si desigur sa ma intalnesc cu cineva care imi este datoare cu o explicatie mare si vreau sa ii aud tacerea si sa vad cum nu-si gaseste cuvintele.
P.S. Sunt realist, stiu ca n-o sa castig, sunt sanse mai mari ca sa vad un curcubeu dublu in timpul unei eclipse de soare, decat sa impresionez pe cineva cu un raspuns interesant, astfel sa castig ceva.
P.P.S. Intrebarea asta o sa infunde serverele, asa de multe raspunsuri o sa aiba, parol.
Poate sunt filme vechi, dar as dori sa le vad:"Nasa", "Coana Mare", "Cars 2", "Bad Teatcher", "Monte Carlo", "Drive Angry 3", "Kung Fu Panda 2", "Marea Mahmureala 2", "Nevasta de imprumut" si multe multe altele. Dar sigur ca voi vizita toate locurile si ma voi intalni cu cativa prieteni vechi, colegi noi, cunoscuti pe care nu-i stiu si scoala mea la care nu voi umbla niciodata. Dar mereu mi-am dorit sa ma duc la Festivalul TIFF si sa vad MO si FOCA. Dar oricum am mai bune lucruri de facut decat sa ma duc la Cluj, ca si o calatorie pe soare sau in alta galaxie sau chiar in centrul pamantului.
P.S.: Am uitat sa va salut asa ca "Pa!"
P.P.S.:Am uitat sa va spun "Toate cele bune" asa ca "Toate cele bune!"
Dar poate la cate raspunsuri veti primi nu veti putea alege un castigator plus ca daca veti alege unul nu veti publica un concurs doar peste luni bune. Dar imi place mult ce reclama faceti asa ca tineti-o tot asa.
P.S.:Am uitat din nou sa va salut. "Salut!".
P.P.S.:Am uitat din nou sa va spun ...Eeeeeeeehhhh, lasa-ti! Oricum "Toate cele bune!".
P.p.p.s.ar am uitat sa strig si:"TPU! Hai toti pentru unu!".
p.p.p.p.s:Am vrut sa scriu "p.p.p.s" si "p.p.p.p.s" cu litere mari dar nu m-a lasat Robotelul!
Dacă e să aleg din lista aia de filme, cel mai interesant mi se pare "O viaţă lungă". Dacă ar fi să aleg aşa în general, mi'ar plăcea să ruleze "50 first dates"...una dintre cele mai bune comedii care le'am văzut
Pentru mine, "filme bune" si "comedii" este o contradctie in termeni. Nu-mi plac comediile, decat daca umorul este ori englezesc, ori foarte intelectual. Filmele gen Stan si Bran, sau Chaplin, sau Adam Sandler or Jim Carrey ma fac sa vomit.
Filme bune sunt "King's Speech", "127 Hours", "Red Violin", "The Way Back".
Ok...dar vrei sa spui ca la filmele cu Leslie Nielsen nu ai ras? ex : un politist cu explozie intarziata?
http://www.imdb.com/title/tt0095705/
poti sa spui multe.dar daca nici omul asta nu te face sa razi. atunci ai o problema cu umorul
Hmm...pai adevarul este ca fiecare are gusturile lui!
dar de curiozatate cam ce filme de comedie iti plac? *nume*
*o fi lista scurta dar nu cred ca nu este chiar nici unul.*
Mi-a placut foarte mult "Capitolul al doilea" cu James Caan si Marsha Mason, mi-a placut "Secondhand Lions" cu Michael Caine si Robert Duvall, "Inglorious Basterds", si, mi-a placut la maxim serialul "Sub Pamant SRL".
Si cam atat.
Evident, imi plac foarte mult comediile negre.
La inglorious bastards m-ai prins ...capodopera!
cred ca am un simt al umorului destul de sinistru...dar de obicei un film cu o tema comico-tragica-gotica bate la mare distanta o comedie in care totul e roz...
n-ai gusturi rele...
Acum te-ai prins cam ce fel de "comedii" imi plac.
Sincer, sunt convinsa ca am umor. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa cad pe spate cand cineva aluneca pe o coaja de banana. Sunt, mai degraba, adepta ironiei decat a umorului gros. De pilda, intre Toma Caragiu si Dem Radulescu, il aleg, fara probleme, pe Toma Caragiu.
Scuza-mi referirile antediluviene, dar, ce sa-i faci? Varsta!
Aham, deci nu-ti plac comediile cu idioti. Pe mine ma distrau in copilarie Stan si Bran. Recent insa am vazut la nu stiu ce post tv iarasi ceva cu ei si nu mi s-a mai parut la fel de amuzant. Si apropo de asta, avem si noi unul care ma calca efectiv pe nervi. Doru Octavian Dumitru, daca nu ma insel. Din fericire nu l-am mai vazut sa apara la tv. Omul numai asta facea, se strimba, se scalambaia, mima perfect handicapatul care le-a adunat pe toate, santaliu si retardat. Ala chiar ca-mi facea greata.
Vreau sa fiu trimisa la Cluj si as vrea sa vad urmatoarele filme : " Eu, ei şi Lara" "Bad Teacher" "Visul lui Adalbert" "Patru lei" "O viaţă lungă" "Crazy, Stupid, Love " " Bridesmaids" " Hall Pass" "Friends with benefits " " Gnomeo & Juliet" "Arthur " "de fapt orice film e super comedie sa fie ador sa rad sa zabesc de ce tocmai filmele acestea pentru ca toate sunt geniale
Păi sunt filme frumoase de comedie. Un film care la-ş dori să îl mai revăd îi Hancock ( 2008 )
[ http://www.imdb.com/title/tt0448157/ ]
Mi-a plăcut extrem de mult, comedie/acţiune/sf. Filmul se bazează mai mult pe comedie, şi este destul de interesant tot odată.
Încă un film ar fi How High ( 2001 )
[ http://www.imdb.com/title/tt0278488/ ], în acest film se prezintă doi tipi fumători de marijuana, filmu e funny, întradevăr mi-a plăcut la nebunie.
Mai sunt desigur multe dar aceste două filme le apreciez cel mai mult.
"Îmi pare rău, dar vreau să ne căsătorim". Fraza asta ași vrea și eu sa o zic odată, și din cauza asta ași vrea să văd filmul, să îmi fac o idee de cum va reacționa persoana căreia îi voi spune acest lucru.
Pare un film foarte interesant ce-i drept. Mai ales că până și descrierea filmului ne lasă în dubii. Amuzantă situație. Terminarea unei perioade din viața poate duce la "un posibil început al îndeplinirii unui vis imposibil". Interesante toate fimlele totuși.
As vrea sa vad Twillight pentru este un film cu adevarat interesant. Printre actiunea care se petrece acest filme are si acea parte sensibila... adica ma refer la partea emotionala a filmului. partea romantica! Este cu adevarat un film reusit din perspectiva mea, deoarece este actiunea este imbinata foarte bine cu romantismul, iar daca aceste doua elemente sunt "fuzionate" asa cum treubuie nici nu mai vezi partea de" groaza" doar o parte sensibila din care nu ai mai dori sa te opresti!
"How High" este un film de comedie. Oricine s-ar uita la el ar rade incontinu.Sa va descriu filmu, este vorba de 2 baieti care isi pierd un prieten din cauza drogurilor. Dupa moartea lui acestia ii folosesc cenusa pentru a creste Marijuana si pentru a tine legatura spiritual cu el.Acel baiat care a murit era destept asa ca au fumat marijuana inainte de un test , apoi au luat 10 fiecare si au intrat la facultatea Harvard. Acolo lumea este diferita de ei dar reusesc sa le schimbe vietile studentilor de acolo. In final nu mai aveau de unde fuma si asa au inceput sa invete pentru facultate.
Sunt ferm convins ca nu voi castiga dar voi fi mandru daca o sa aud ca la festival s-a pus acest film.Recomand acest film nu veti regreta cu stima Dragos.
Foarte adevarat,varsta isi spune cuvantul."filme bune" si "comedii" este o contradctie. Intr-adevar nu poti compara The Pianist, Schindler's List, 127 Hours cu Scary Movie,dar fiecare film are rolul lui,publicul lui,etc.
Eu momentan ma aflu la varsta la care pot percepe ambele genuri.Dar ma uit la un film in functie de actori,calitatea filmului,buget,nota,poveste,regizor,tara unde a fost filmat,limba,etc
Filme cu umor ironic sau comedii negre sunt foarte putine, imi plac genurile, dar mult prea putine in comparatie cu comediile de 2 lei care ies pe banda rulanta in ziua de astazi,de acea ma conformez cu un film bunicel cu Adam Sandler decat cu un noname cand vine vorba de comedii.
Eu imi petrec mult timp vazand filme, chiar foarte mult, vad intre 1 si 3 filme zilnic, am 1 TB numai cu filme si documentare si chiar pot spune ca gusturile se schimba.
Cum spune si BRO,inainte mi se parea amuzant sa ma uit la Stan si Bran,dar am incercat de curand sa ma uit si mi s-a parut chiar patetic.
Sau Chaplin,am incercat putin,dar total dezamagit,am preferat sa vad biografia lui decat filmele lui.
Cat despre Toma Caragiu si Dem Radulescu,mie personal nu imi place niciunul,dar asta probabil din cauza ca am o problema personala cu romanii si nu ma pot acomoda cu ideea ca romanii au umor,filme, teatru, etc.Personal mi se par patetici in tot ceea ce fac si desi multi dintre romani sustin ca suntem un popor de oameni inteligenti, eu am impresia ca suntem mai subdezvoltati mental ca cei din africa.
@just4lov3,avatar este cel mai cretin film realizat vre-odata, prefer Tom si Jerry.
PS.
Deasemenea filmele sunt intelese foarte diferit nu doar in functie de varsta ci si de sexe.
Exista filme care femeile nu le inteleg, cum nici barbatii nu inteleg telenovelele.