Știi ce cred eu? Cred că îți complici viața inutil pentru o fata indisponibilă din toate punctele de vedere.
O relație sau o încercare de relație nu se bazează pe evitare continua.
Se vede clar că nu te iubește și că nu simte nimic,te tine ori de rezerva, ori cine știe.
Părerea mea e sa te reprofilezi daca vrei sa găsești iubirea adevărată, n-o sa-ti iasă în cale din prima, însă trebuie sa încerci să înveți că refuzul este normal, iar omul e dator să încerce, tocmai pentru că viața e prea scurta sa te învârți in jurul cozii după cineva care nu da un leu pe tine.
Bafta!
Buna.Daca vorbesti cu colegul ei mai rau faci.In mod clar ea este asa cam nesimtita, din moment ce nu s-a tinut de cuvant, iar acum nu mai vorbiti, nu indrazneste sa te salute pe hol, preferand sa lase lucrurile sa se raceasca de la sine. Putea sa iti spuna ca nu te place in acelasi fel inca din vara si te-ar fi durut mai putin, nu sa iti dea sperante, irosindu-ti timpul si sentimentele.Stiu ca te vei supara sa auzi asta, dar calitatile ei enumerate cam sunt degeaba daca nu exista comunicare si bun simt.Ti-e imposibil sa crezi ce spun acum, dar crede-ma ca mai exista fete pentru tine pe lumea asta, stai linistit.Si cauta sa nu mai suferi asa, caci te vei imbolnavi....nu merita!
Lol ce vina are ea ca ți-a dat mereu toate semnele ca nu te place da tu ai insistat și ai vrut sa te bagi în viata ei
Multumesc din suflet pentru raspunsuri!
Înțeleg îți place de ea dar nu vezi că nu ești așa important pentru ea? Unde îți este stima de sine, chiar așa rău te lași călcat în picioare în fața ei. ești gelos tine pentru tine nu te mai arată în fața ei, fii indiferent chiar daca doare și o să vezi că e mai bine, și mai sunt fete nu e singura
Iti multumesc frumos ca ti-ai facut timp si mi-ai raspuns, si multumesc de sfat!