Eu iti spun ca femeie cu o oarecare experienta de viata: numai o fata usuratica si un baiat care nu se implica in relatie se saruta de la prima intalnire. Sarutul este ceva romatic, dulce, tandru, ar trebui sa intervina doar intre oameni care au o oarecare intimitate, o oarecare relatie. Iar intimitatea se construieste in timp. Daca treci direct la sarut, arzand etapele, ai toate sansele ca intimitatea si tandretea sa nu se mai construiasca niciodata.
Acum pe bune...cati ani ai?
Chiar crezi...ca daca un baiat iubeste o fata(aici ma refer la iubirea adevarata...nu "crize" si "disperare" la 12 ani...)si invers... un "sarut" poate schimba asta?
Dar eu raman la parerea mea...asta nu e iubire...astea sunt "combinatii"... pur si simplu...de forma...
Sincer mi s-a intamplat sa ies cu o fata si nu m-a lasat sa o sarut.prima data nu am stiut de ce. dar mi s-a parut o totala prostie cand am aflat de la o prietena de a ei ca nu stie sa sarute. In primul rand nu cred ca a existat vreodata baiat sa isi faca griji ca nu stie sa sarute...eu cel putin nici prin cap nu imi trecea aceasta problema... oricum nu mai tin minte prima mea intalnire. dar crede-ma ca asta nu e o problema... spune-i sa faca exact ce face si prietenul ei.cand o sa se sarute
Hai mai Elena, tu chiar crezi ca exista lectii de invatat pentru sarut? asta inveti practicandSpune. i prietenei tale, sa stea linistita, ca nu e bai daca nu stie sa sarute, totul se invata.trebuie doar sa fie sincera cu acel baiat, asa isi va da seama daca simte ceva pentru ea sau nu.rezolva ceva cu rusinea? NU. doar ca va ramane fata nesarutata.cu curaj inainte
Prima oara sa saruti nu prea e posibil dar sarutul nu se invata sarutul se simte spune-i ca va stii instinctiv ce sa faca
@oz eu am 16 ani si cum am mai spus era vorba de prietena mea...eu nu am astfel de probleme ok? nu vreau sa par rautacioasa dar vreau niste idei sa o consolez si eu
va pwpik dolche
Nu e vorba de mine...eu am prieten si am mai avut... e vb de prietena mea... de ce interpretatzi altfel intrebariele? oufff ...multumesc pentru idei celorlati...va pwpik
Fata nesarutata ...multumesc pentru sfaturi...si mai mentionez inca o data ca e pentru prietena mea ...va pup
Aham :-W daca spui u @oz atunci am interpretat eu gresit rspunsul atunci merci
va pwpacesc dolche
ElenaPwPik nimeni nu o stiut la primul sarut sa surute bine da se invata nu e asa greu sa saruti si dc sai ai fie rusine sa iasa in oras ca nu stii sa saruta de asta nu trebuie sai ai fie rusine asa am fost cu toti da nu trebuie sa nu fie rusine la primul sarut nu stim asta e totu se invata
Deci ai un prieten cu experienta in circa si tu esti novice. Asa ca ti-e rusine si vrei sfaturi. Cam asa s-ar traduce ce intrebi tu. Am dreptate? Si daca n-ai mai avut prieten ce daca? Toate au un inceput. Da-i batai, ca nu ride nimeni de tine. Daca ride, e tembel si mai bine gasesti altul mai istet