anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Iubesc 2 baieti, trebuie sa renunt la unul din ei, nu pot alege tin foarte mult la amn2 aman2 se comporta exemplar nu vreau sa sufere nicin unul dar la mine nu ma gandesc, x am fost impreuna cu el 1 luna dar a fost ceva ff specila au trecut 4 luni de atunci inca mai tin la el ce, i drept nu la fel de mult in ultimul timp ne, am cam indepartat. y sunt cu el de 4 luni tin si la el,, insa nu e genul pe care sa il prezint parintilor mei adica din punct de vedere fizic nu e cv potrivit pentru mine dar mie imi place asa cum e, e dulce si atent si ma face sa uit de diferentele dintre noi vorba vine diferente. uneori imi este rusine cu el este cu 3 ani mai mare ca mine si cam plinut, mamei sigur nu i.ar placea de el si m,ar face morala.un amic mi,a spus ca nu mi,ar mai placea de el daca nu ar mai avea masini, am incercat sa imi imaginez cum ar fi dar nu am reusit sa imi dau seama, eu nu cred ca asta mi, a placut la el.
x m.a asteptat timp de 4 luni s.a tot rugat sa ne impacam nu a mai avut nici o relatie a spus ca doecamdata nu vrea alata fata.Un trio amoros cam periculos vreau un sfat dar nu " asculta.ti inima '

2 răspunsuri:
| fuckeveryone a răspuns:

Parerea mea este sa il alegi pe al doilea, pentru ca daca l'ai fi iubit indeajuns de mult pe primul, nu ar mai fi existat al doilea :]. your choice

| Criss15 a răspuns:

In primul rand...tu cati ani ai?