anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Iubesc o fata de ceva timp si si ea imi spune ca ma place, dar problema e ca ea inca are prieten si ca nu stie exact ce simte pentru fiecare din noi. spune ca ii este greu sa-i zica ca nu mai vrea sa fie cu el ca el o iubeste sincer. Ce-as putea face in situatia asta? (am 16 ani)

Răspuns Câştigător
| papatukjatlekjulk a răspuns:

Nici ea nu mai stie ce-i de capul ei. In primul rand trebuie sa afli daca se joaca sau nu cu tine. Daca te-ar place cu adevarat, ar pune capat relatiei cu acel baiat. Dar e posibil ca ea sa nu vrea acest lucru. Lasa lucrurile sa mearga de la sine, si las-o pe fata sa vina la tine!
Daca nu va veni, inseamna ca nu te merita!
Sper ca ti-am putut fi de folos.

5 răspunsuri:
| Corinne a răspuns:

Sa ai rabdare.nu se stie niciodata ce va fi in relatia lor iar tu sa ai mari sanse la ea. e un avantaj pentru tine daca stii ca te place, dar intelege ca ii este si ei greu si poate nu o lasa sufletul sa`si lese din senin actualul prieten.
Continua sa vorbesti cu ea si ai rabdare.ca timpul le va rezolva pe toate happy
Bafta!

| sigmanet a răspuns:

Dragoste adolescentina. E greu sa te hotarasti in astfel de situatii, dar totusi nu e bine sa stai intre 2happy. Fata va trebui sa aleaga dupa cum pofteste, fara mila, pentru ca asa este viata, uneori mai dura.

| oscar a răspuns:

Eu am fost in situatia fetei, am ramas cu prietenul, oricat de mult mi-a placut noul baiat, depinde ce fel de relatie are ea cu prietenul ei, dar de obicei dk esti stabilit intr-o relatie cu greu renunti pentru ceva nou.

| viviana_2634 a răspuns:

Ea nu stie ce vrea... nu poti iubi 2 persoane ...sau cel putin poate ea nu vrea sa va faca sa suferici nici pe tine dar nici pe el... ideea e sa porti dialogul cu ea mai mult timp poartate normal cu ea nu-i mai spune te iubesc, si poartate normalk la un amic foarte bun asa poate o vei atrage mai mult :*:*:*:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Incearca sa o chemi mai des la intalniri asa va pierde mult mai mult timp cu tine