| suntdestept a întrebat:

Iubesc o fata, si mi-e rusine sa-i spun in fata, cum as putea sa-i spun sau ce as putea face?

6 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Salut.
Dupa nick-ul care il ai, trebuia sa gasesti singur o solutie.
Inainte de toate, fa diferenta intre a iubi pe cineva si a palace pe cineva.
Poti sa-i spui direct ce simti sau sa-i dai de inteles, vezi cum reactioneaza.
Daca stai asa, timpul trece si nu rezolvi nimic.
Succes!

| lorena15 a răspuns:

Arata-i sta nu o spune si feteleo le plac tipii directi asa ca sa nu auda din alta partebig grin ce dupa e rau

| Diana0727 a răspuns:

Pur si simplu spune-i, ai incredere in tine, n-ai nimic de pierdut!

| foreveryoung10 a răspuns:

Daca o iubesti nu are de ce sa iti fie rusine! Doar du-te la ea, uita-te in ochii ei si spune-i ce simti!

| CrissuLinii a răspuns:

Pai,ai putea sa ii arati asta prin fapte. scoate-o in oras, plimbati-va mult, stati impreuna, si ii poti scrie si prin mesaje asta daca ti e rusine fata in fata. eu zic ca faci asta prin fapte, isi va da seama singura :* Succes!

| Okayan12 a răspuns:

Salut,
Cum sa incep trebuie sa fi tu.Adica sa nu incerci sa vorbesti sau sa te comporti ca altcineva cand ii vei spune ca o iubesti!
Si nu cred ca ti-e rusine si esti doar timid sau speriat de cum va decurge conversatia voastra sau de ce va spune/reactiona ea e normal asta!
Si cum sa ii spui ca o iubesti....am mai multe idei ti le voi enumera:
1.Ai putea incerca sa o inviti la o/un cafea/suc si dupa ce terminati cafeaua/sucul ati putea merge intr-un parc sau undeva unde sti ca ii place si ca se simte in largul ei iar dupa intimp ce o conduci acasa cand e aproape sa ajunga acasa i-ai putea spune:"Auzi(acum tu incepi cum doresti eu ti-o spun asa ca asa vorbesc eu cu o fata "speciala" laughing ) am sa/vreau sa iti spun ceva...in ultimul timp am inceput sa tin la tine(ii mai spui tu ce ai pe suflet atunci) iar la final ii spui te iubes!
Asa si 2.
Ai putea incerca sa ii spui unui prieten sau unei prietene sa te puna intr-o postura "curata" si sa ii spuna ea/el ca tu o iubesti dar tu nu o poti face ca ti-e frica de cum va merge conversatia!
3.
Ai putea incerca sa mergeti cum am mai zis intr-un loc unde se simte in largul ei(de ex:eu am o prietena unde ii placea mult sa se plimbe pe "faleza" si era un loc retras si mult de mers pana acasa laughing ) si cand nu mai aveti nimic sa va spuneti ai putea sa ii spui ca ai inceput "in ultimul timp"(presupun ca e de mult asta) sa simt ceva pentru ea si ca o iubesti iar cel mai bine e sa spui asta prin a spune fara teama tot ce ai in suflet/minte pentru ea. Daca nu poti cu cateva secunde inainte motiveazate in gand si repeta putin "scenariul" iar dupa incepi sa ii vorbesti pur si simplu.
Sau ai putea sa pui o melodie la telefon(daca se poate)care te relaxeaza ca sa ii poti vorbi mai usor.

Cam atat am avut de spus, am zic cum as incerca eu sa fac!
Sper ca te va ajuta ce am spus sau ca ti-a dat o idee sau 2.
Oricum numai bine si sper sa reusesti ce ti-ai propus! Stiu ca e greu dar nu e imPOSIBIL!
Baftaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! happywinking