| alice_6299 a întrebat:

Iubesc un baiat dar el are iubita si lui ii placea de mine dar acum cateva luni a pus pe cineva sa ma intrebe daca vreau sa stau cu el ca renunta la prietena lui si eu am zis nu din greseala am crezut ca e vorba de alceva. Acum nu mai stiu daca vrea si mi se pare naspa sa ma duc sal intreb daca mai vrea ca e cu prietena lui de un an si trei luni daca pun pe cineva sal intrebe nu zice la nimeni dar prietena lui mia cam interzis sa stau cu el pe afara si nu stiu ce sa fac chisr daca aici e cartieru meu nu al ei ea cand vine aici toti trebuie sa faca ce vrea ea.Asa ca nu stiu ce sa fac... dati-mi un staf va rog

2 răspunsuri:
| ºPishcotº a răspuns:

Tu pune pe cineva sa intrebe sau intreaba-l chiar tu.Nu ai nimci de pierdut.Si-i spui ca ai crezut altcevabig grin

Ceao!:*

| alinaiiiioana a răspuns:

Heyy nu ar trebui sa te bagi intre ei.lasai sa se desparta ei nu din cauza tawinking cat despre acel baiat isi bate joc de aman2 parerea mea, pentru ca daca ar tine la ea nu tear intreba la rine iar daca cu tine chiar ar vrea ceva serios atunci ar fi lasat-o demult pe acea fata ...asa el are rexerva gen daca nu esti tu e cu siguranta alta