E bine ca nu ai facut'o. a vrut doar sa te foloseasca
si a avut dreptate ca esti prea mica pentru el. poate ca il iubesti.adica tii mult la el, dar ar fi bine sa incerci sa'l uiti [puteti ramane eventual doar prieteni, ca amici ma refer]
cred ca este destul de d dreaba, pentru ca nu a mai insistat, si nici nu a vrut sa mai continuati relatia. dar nu'mi place ca ati stat doar 2 saptamana impreuna si el ti'a cerut sa faci dragoste cu el :pe
incearca sa iti cauti un prieten mai de varsta ta asa cam pana in 15 ani :pe
si cu acesta sa ramai doar ca o amica
Ai 13 ani! ti se pare normal sa fi cu un baiat de 17?poate nu stiai dar baietii de la 17 in sus au nevoi ..sexuale..iar o fata sa spunem netrecuta prin viata [ca sa nu spun imatura] nu poate oferi cea ce cere el
Avand in vedere ca exista totusi o diferenta de varsta...
dupa parerea mea nu prea ai ce sa faci
intr-adevar are dreptate spunandu'ti ca esti prea mica...
gaseste'ti un prieten de varsta ta...sau macar...mai apropiat varstei tale...:pe...
si nu cred ca poti spune ca il iubesti...asa crezi tu... dar de fapt doar te'ai atasat de el...probabil
Diferenta de varsta este intr-adevar prea mare!
Oricat ai incerca nu cred ca e posibila o astfel de relatie deoarece cu siguranta aveti opini diferite in multe privinte!
Incearca o relatie cu cineva mai apropiat ca varsta, va iesii mult mai bine!
Diferenta de varsta e mare pentru varsta voastra in special pe plan sexual. Peste 4 ani poate (21 cu 17) o sa fie ceva mai normal.
Lasa timpul sa treaca, iti faci un prieten mai apropiat de varsta ta. Ma indoiesc ca exista iubire de la 13 ani.
Pai el se crede mare tare...lao balta ca mai multa minte ai tu decat e...se vede ca mai copil e el ca nu are nici 18 ani si se cr ede mare macho...bine ai facut si bine faci ca astepti sa mai cresti...sa faci sex vei avea toata viata inainte dar samai fii fecioara cum esti aum nu ai sa mai poti apoi nici corpul tau nu e pregatit pentru asa ceva.BINE AI FACUT SI LASAL BALTA CA NU TE MERITA
Mi se pare ca esti cam mica pentru el...adica cum ai spus si tu el vroia sa se culce cu tine si tu nu puteai face asta pentru ca mi se pare normal nu vrei sa-ti pierzi virginitatea la varsta asta... uita`te in jurul tau sigur mai sunt baieti care sa te placa asa mai de varsta ta