| ASDFGHSGACOOL a întrebat:

Iubesc un baiat, era fostul meu prieten, dar vreau sa stiu cum sa-l fac sa se intoarca la mine. Noi ne-am despartit pentru ca el nu avea timp si nu vroia sa ma faca sa sufar... dupa ce ne-am despartit. el. a inceput sa o iubeasca o fata, virtual, si dupa s-au vazut in real, iar acea fata il placea pe un prieten de al lui, so... el i-a spus asta unei prietene, siii a spus ca s-ar impaca cu mine numai ca.a spus ca vrea sa fim doar prieteni. Acum o saptamana, m-a chemat la un suc, dar nu a avut timp. asa ca a amanat. Si serios, chiar nu a avut timp pentru ca lucra laughing. Ce sa fac ca sa se intoarca la mine?

Răspuns Câştigător
| MenInShadow a răspuns:

Incep sa nu inteleg femeile, si in acelasi timp sa vad ca toate puneti aceleasi intrebari "Ce sa fac"...
Evident sa-i spui ca-l placi, si ca vrei sa va impacati, sa fiti din nou impreuna.
Ce altceva ai putea face?
Daca vrea sa se impace cu tine dar sa fiti doar prieteni, este evident ca vrea sa faca asta pentru ca ii este dor de tine, si, eventual sa te recucereasca.
Spune-i ce simti, ca vrei sa va impacati, ca iti este dor de el, etc.
Si o sa se bucure, o sa va impacati si o sa fie totul bine iar.

1 răspuns:
| Rawwrr a răspuns:

Nu a avut timp pentru tine?! happy Mi se pare patetic rau. big grin Acum, nu o lua in nume de rau, dar cineva care baga scuze din astea. sincera, nu cred ca te merita. S-a indragostit virtual? Cred ca nu stie ce inseamna cuvantul ' dragoste '. Eventual dupa ce s-au intalnit. kiss

Daca chiar vrei sa fii cu el, da-i d einteles. Poti face asta prin gesturi. Dar nu depasii masura laughing. Nu vrem sa se sperie. laughing happy Acum te intrebi ce fel de gesturi.

Eii bine, zambeste-i mereu. Atrage-l prin zambetul si frumusetea ta.

E mai usor decat crezi.;-) Il pai da pe spate foarte usor. Daca te-a iubit odata, sigur il poti atrage.

Sper ca te-am ajutat. happy Succes! Te pup.