| nuconteazacinesunt_1308 a întrebat:

Iubesc un baiat foarte mult, uneori chiar cred ca sunt obsedata de el. Suntem colegi de clasa, si singurul mod in care am reusit sa ma apropii de el este vorbitul... vorbim despre hobby-urile noastre si despre multe altele. Problema mea este ca el parca ma vede tot ca o amica... cel putin mie asa mi se pare, desi el nu prea stie sa arate cuiva ca o place. Am uitat sa precizez ca am fost demult impreuna dar motivul despartirii, unul copilaresc, s-a uitat de mult...de atunci el nu a mai fost cu altcineva pentru ca pe atunci eu am fost marea lui dragoste...acum nu stiu ce mai sunt pentru el...de altfel, trecutul nu mai conteaza (e vorba de 3 ani de la despartire!). Spuneti-mi, cum il pot aborda? Pe ce subiecte... fara sa fiu prea directa?

Ce e de facut? Va rog ajutati-ma!

Multumesc mult!happy

Răspuns Câştigător
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Hmmm...este foarte bine ca ai mai fost cu el acum ceva timp happyAsta pentru ca deja il cunosti destul de bine, incat sa stii ce ii place si cum se lasa cuceritwinking
Continua sa fi foarte buna prietena cu elwinkingNu il grabi.winkingLasa totul sa vina de la sinebig grin
Poate inca te vede ca pe o prietena, dar situatia se poate schimba oricand happy
Poarta-te bine cu el si sigur se v-a intoarce la tinelove struck
Mult succes!kiss

2 răspunsuri:
| IuliaWosster a răspuns:

Pai. si eu am trecut prin asta.acum eu ma gandesc ca ai fost cu el impreuna si sti ce ii place si cu ce discutii il poti aborda.happy incearca sa vorbesti cu el si sa ii dai de inteles ca inca il iubesti si ca ai mai vrea sa incercati o datahappy si vorba aia "prima dragoste nu se uita". eu cred ca el nu te-a uitat sa nu are curajul sa te intrebe. posibil...mult norockiss

| anonima16 a răspuns:

Continua sa ramai prietena cu el...