| cosmina92 a întrebat:

IUBIRE SAU BANI?
Eu 1 as alege banii thinking Da asa as face!
Sunt de parere ca daca iubesti, iubesti o zi, 2 pana iti dai in cap din cauza baniilor.
Dar, daca ai bani atunci poti sa ai tot ce iti doresti cu o exceptie : sanatatea... asta nu o poti cumpara.
Sunt de parere ca iubirea, nu iti da sa mananci, nu poate plati facturi sau datorii. Desigur poate sunt o materialista, dar sa nu credeti ca sunt atat de materialista incat
as vinde propriam viata sau asa. Insa am tot auzit persoane care spuneau ca nu stiu ce vorbesc, ca nu stiu inca ce este iubirea si cand voi afla nu voi mai alege banii, dar eu cred ca ei gresesc. Cum am spus mai sus iubirea nu te intretine, poate spiritual, dar nici atat. ( ce am scris, este strict parerea mea, nu imi judecati parerea! ) happy

60 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Eu nu iti judec parerea...din contra chiar o sustin

| ShNySnYGer a răspuns:

Eu asa alege iubirea deoarece banii se duc iar iubirea ramane vesnic.
Degeaba ai bani daca nu ai pe cineva langa tine, sa iti fie alaturi la bine si la rau, pe cine imbratisa, pe cine lua de mana, sa te uiti in ochhi
lui.
Atunci te simti perfect...
Parerea mea.

| prizeFTW a răspuns:

Şi eu îţi susţin părerea pentru că şi eu sunt materialist deşi mama-mi trimite lunar din Anglia 5, 000 lire

| prizeFTW a răspuns (pentru ShNySnYGer):

Cine zice că iubirea rămâne veşnic? Poate ''iubirea'' de pe ''metin2'' că văd că ai un ninja la avatar.

| Dariusuu a răspuns:

Adevărul este că fără bani putem trăi, dar fără iubire nicidecum.

Un om care nu iubește și nu este iubit este un om mort.

| ShNySnYGer a răspuns (pentru prizeFTW):

Da pentru ca e de mult profilul si nu m-am obosit sa-l schimb

Da.Asta-i scuză în fine.

| cosmina92 explică (pentru ShNySnYGer):

De unde iubire, fara bani? Daca nu ai bani iubirea o sa dispara! Daca ai bani multa lume o sa fie langa tine sigur, se vor folosii de tine, dar si tu de ei => iubire + bani happy ( strict parerea mea happy )

| ShNySnYGer a răspuns (pentru cosmina92):

Si asta.dar eu ziceam ca degeaba ai bani daca nu esti iubit.
Pt mine asta conteaza
Nu am zis sa fii sarac si sa iubesti
Ci doar asa cum esti in prezent cu banii si sa ai parte de iubire

| ShNySnYGer a răspuns (pentru prizeFTW):

Degeaba te iei de mine, ca nu-mi pasa, si eu pot sa ma iau de numele si poza ta dar nu o fac.
Uite-te mai bine la activitate
Eu nu-mi schimb in fiecare zi coveru-ul si poza de profil pe fb asa cum fac altii

| cosmina92 explică (pentru Dariusuu):

Cum poti trai fara bani? O sa ajungi cersetor si asta este un caz frumos, dar nu o sa ai nimic, fara bani nu te poti intretine si nici pe cei dragi! O sa vina copilul tau la tine sa ii dai bani de o bluza si tu il vei trimite la cersit sad ( Cand am postat intrebarea am facut referie : iubire = fara bani, bani=fara iubire ), dar totusi tu ai spus ca poti trai si fara bani, ceea ce din punctul meu de vedere este total gresit happy Numai bine! Mersi ca ai raspuns la intrebare happy

Facebook este de vină pentru tot ce se întâmplă rău.

| Dariusuu a răspuns (pentru cosmina92):

Ascultă-mă bine, poți trăi fără bani. Sunt foarte mulți oameni care dorm sub poduri și totuși se iubesc.
Dacă ști că nu poți să întreți un copil nu-l faci, părerea mea dar iubirea există draga mea.

În fine, e părerea mea happy

| ShNySnYGer a răspuns (pentru Dariusuu):

Ai foarte mare dreptate! Bravo!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E cam greu... daca ai parte de iubire si mori de foame nu prea iti convine, iar daca esti miliardar, dar nu ai pe nimeni in jurul tau pe care sa iubesti si care sa te iubeasca, tot e naspa!laughing
Dar...totusi, eu as alege banii (am propriile mele motive).
Si banii si iubirea sunt, zic eu, indispensabile in viata omului. Nu prea se pot inlocui una pe cealalta...happy
Banii tin de partea materiala, iar iubirea de cea spirituala, insa trebuiesc satisfacute trebuintele atat spirituale, cat si materiale, pentru o viata fericita!

Iti respect parerea si nu incerc sa o schimb happy Te felicit ca iti susti parerea!

"Dacă ști că nu poți să întreți un copil nu-l faci"! Probabil nu gandesc toti asa, dar trebuie sa fi tampit sa nu gandesti ASA! si totusi...

| Dariusuu a răspuns (pentru ShNySnYGer):

Îți mulțumesc!

| Dariusuu a răspuns (pentru cosmina92):

Așa e, îți mulțumesc. Cu siguranță ar trebui să fie recomandată întrebarea.

O noapte perfectă îți doresc.

| cosmina92 explică (pentru anonim_4396):

Daca ai bani vei fi inconjurat de oameni falsi, care se vor folosi de tine, dar si tu te vei folosii de ei, vei ajunge sa ii indragesti. Si totusi si sa nu au bani de nu ai ce face cu ei tot vor sta pe langa tine persoane care joaca teatru. Atunci nu e mai bine sa stii ca cei de langa tine se folosesc, dar macar esti constient de asta si pe viitor daca vei fi tradat ( desi este inevitabil ) nu vei suferi pe aceasta tema?

Mersi, la fel!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru cosmina92):

Da, ai dreptate, dar uneori, orice om isi doreste sa fie iubit sincer, nu doar pentru bani. Iubirea iti hraneste sufletul, iar banii, trupul.
Mie mi-ar fi foarte greu sa aleg...dar, deocamdata, as alege banii, mai ales ca, pana acum, nu am intalnit o persoana care sa ma iubeasca cu adevarat (in afara de familie), deci pot spun ca fara iubire poti sa supravietuiesti cat de cat. Dar cred ca mai grava ar fi lipsa totala a banilor.
Acum depinde de persoana. Sunt unele care daca au bani, nu mai au nevoie de nimic, nici macar de iubire. Si mai sunt persoane tot cu bani, care au parintii/copii/ iubit/a plecati foarte departe si ar da toti banii ca sa se intoarca la ele. In fine, alegerea dintre bani si iubire difera din cauza experientelor traite pana acum. Eu, la 16 ani, as putea mai bine sa traiesc fara iubire si sa am foarte multi bani.

Asta spun si eu cum am putut trai pana la 16, 17 ani fara iubire din partea unui iubit pot si restul vietii laughing ( cel putin asta spun in momentul de fata, probabil cand voi intalni iubirea ADEVARATA laughing) nu voi gandi ca in prezent, desi ma indoiesc big grin ), cat despre partea de inceput "uneori, orice om isi doreste sa fie iubit sincer, nu doar pentru bani." pot spune ca exista familia, desi probabil nu este la fel, dar totusi... Cat despre final cunosc si eu acest gen de persoane care au plecat peste hotare, cum se spune big grin, au revenit si din suma prea mica de bani aici castigata regreta ca a revenit in tara, desi aici are o familie happy ( probabil asta nu este valabil pentru toti ).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Heii.Iti inteleg opinia,insa eu as alege iubirea, eu un sentim unic si superb, insa viata este facuta cu cate putin din toate, si e adevarat ca atunci cand din iubire se va naste un copil si nu o sa ai bani sa ii dai de mancare iubirea nu o sa te ajute, dar e mai bine putin din amandoua.

Si daca putin este prea putin? Nu e mai bine sa ai un singur lucru, dar in intregime? eh lasa te induc in eroare laughing. Daca tu crezi ca asa este cel mai bine te sustin, pentru ca acest subiect este prea larg, atunci parerile find impartite happy Numai bine!

In primul rand, intrebarile trebuie sa fie mai scurte.In al doilea rand, primul rand.

| NGheorghe a răspuns:

Dar de ce desparti? Ca sa ai o reusita in viata ta trebuie sa reusesti in amandoua planurile:
-planul social( sau viata sociala) in care trebuie sa ai un statut cat mai inalt si deci un venit cat mai mare, ca altfel orce proiect de activitate cat si orice proiect de vacanta cu tine seamana a profitorie... adica tu sa participi financiar cu cat mai putin sau deloc. Stii tu... lumea incepe sa se sature de paraziti si mai repede sau mai tarziu ii elimina. Si Parazitii scot in continuu cate un album nou. din acelasi motiv.
-planul familial, aici as remarca faptul ca nu poti sa traiesti sub acelasi acoperis cu persoane care prezinta pericol pentru tine, care creaza instabilitate si confuzie; Intr-un cuvant: boala. Banii intr-o familie nu sunt mai importanti decat sanatatea si educatia(scoala nu este o educatie competa, multi chiar si cu o facultate sunt "nimeni in drum" si "habar nu au ce drepturi au." )

-"sanatatea. asta nu o poti cumpara." Diferenta dintre boala si sanatate sta in doua-trei cuvinte explicative:
http://www.youtube.com/watch?v=KhDk4u3Mqt8

in acest videoclip cat si in altele ale ei, Crina Veres explica trecerea prin fazele finale ale cancerului dar poti sa-ti imaginezi ca s-a ajuns acolo pentru ca inca de la bun inceput "explicatiile" erau de fapt niste tampenii inoculate iar lumea se astepta sa nu se intample nimic. Iar nimicul a insemnat o condamnare la moarte in chinuri groaznice.
- "Insa am tot auzit persoane care spuneau ca nu stiu ce vorbesc," faptul ca tu nu stii, pentru ca ai varsta pe care o ai, nu este o problema. Problema ar fi atunci cand persoanele care ti-au spus asta, au o anumita varsta sau au deja o familie si nu stiu sa iti explice clar ce se intampla. Practic cei care nu vorbesc clar sunt persoane care fac pe proastele in timp ce asteapta ca tu sa faci unele greseli ireversibile, una ar fi sa produci bani si alte avantaje cu ajutorul sexului (ca asta inseamna sa iti "vinzi propria viata" - odata intrata intr-un anumit cerc de "măgari" atunci vei avea o viata dubla
- vei fi o "persoană sfântă" cu ce care nu te cunosc si tot ce vei stii sa spui ii faptul ca habarnai nimic si ca nu te intereseaza nimic in afara de filme.
- iar pe de alta parte vei fi mai rau ca ultima sclava cu cei din acel cerc de "prieteni"

| NGheorghe a răspuns (pentru cosmina92):

" "Dacă ști că nu poți să întreți un copil nu-l faci"!
Probabil nu gandesc toti asa, dar trebuie sa fi tampit sa nu gandesti ASA! si totusi... "
De ce sa consideri "tampiti" pe cei care nu gandesc ca si tine?
In primul rand tu esti cea care faci niste "mici geseli enorme". big grin Ca adevarul suna cam asa:
"Dacă știți că nu puteți să întrețineți un copil atunci să nu-l faceți"!

big grin

Aha, ii fi tu singura si gandesti ca o singuratica dar treaba cu odraslele nu a avut si nici nu va avea o solutionare care sa apartina exclusiv de tine. (ce matematic suna! happy )

| Voidwithin a răspuns:

In momentul asta as alege banii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru cosmina92):

Da...asa cum am spus, depinde de caracterul fiecarei persoane si de nevoile sale. Eu, de mica am fost cam materialista si pot sa spun ca nu as putea sa traiesc fara banii... orice poti face cu banii; uneori, chiar si sanatatea o poti salva daca ai multi bani. Insa cu iubirea, cam mori de foame sau de boala daca nu ai si o situatie financiara "ca lumea" big grin laughing